Happn test: Er det en god datingapp? Vi undersøker

Happn er en datingapp som har blitt stadig mer populær de siste årene. Konseptet er enkelt – appen lar deg matche med folk du har gått forbi på gaten. Dette gjør Happn til en unik app som skiller seg fra andre datingapper på markedet. Men er Happn virkelig verdt å bruke?

I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på Happn og vurdere om det er en god datingapp. Vi vil se nærmere på priser, funksjoner og brukervennlighet.

Happn

4.7 av 5

Vår vurdering: Happn tar en interessant vri på nettdating ved å fokusere på geolokalisering og virkelige møter. Det er perfekt for de i større byer hvor sjansen for å “krysse stier” er høyere. Med en intuitiv oppsettprosess og funksjoner som musikkdeling via Spotify, kan Happn være en fin måte å bryte isen på. Men noen brukere har rapportert om falske profiler og tekniske feil, og tjenesten er mindre populær utenfor urbane områder. Premium-funksjonene kan være verdt ekstrakostnaden for mer personvern og funksjoner som ‘Second Chance’

Happn er gratis – Men mange funksjoner koster penger

Fordeler

  • Siden har høy troverdighet
  • Tilbyr gratis periode
  • Lange åpningstider på support

Ulemper

  • Mange funksjoner koster penger
  • Tidskrevende registrerings prosess

Annonselenke

Vi vil også se på hva andre brukere har sagt om Happn og deres erfaringer med appen. Hvis du vurderer å prøve Happn, vil denne artikkelen gi deg all informasjonen du trenger for å ta en informert beslutning.

ANBEFALT DATINGSIDE

Har du prøvd Spotgee.com?

Spotgee tilbyr nå en gratis periode som lar deg prøve ut tjenesten helt gratis. 9 av 10 som prøver tjenesten forteller at de er fornøyde!

Hva er Happn?

Happn er en populær datingapp som lar brukerne matche med mennesker de har krysset veier med i det virkelige livet. Konseptet er enkelt: når du går forbi noen på gata, vil Happn-appen registrere dette og vise deg profilen til personen på appen. Hvis du liker personen og han eller hun liker deg tilbake, kan dere begynne å chatte og bli kjent med hverandre.

Appen har et brukervennlig grensesnitt og er tilgjengelig på både iOS og Android. Det er enkelt å opprette en profil på Happn, og du kan legge til bilder, en kort beskrivelse av deg selv og noen personlige detaljer som musikksmak og yrke.

Happn har mange funksjoner som gjør det enkelt å finne potensielle partnere i nærheten. Du kan bruke appen til å søke etter personer basert på alder, kjønn, avstand og andre kriterier. Du kan også sende “charms” til personer du er interessert i, som er en slags virtuell flørt.

Men det er ikke bare fordeler med Happn. Appen har også noen ulemper. For eksempel kan det være vanskelig å finne noen som passer til dine preferanser, spesielt hvis du bor i et område med få brukere. I tillegg kan det være dyrt å bruke alle funksjonene i appen, og noen brukere har rapportert om falske profiler og spam.

Funksjoner du får med Happn

Happn er en lokalitetsbasert datingapp som lar brukere matche med personer de har krysset vei med i det virkelige liv. Appen har mange funksjoner som gjør det enkelt og morsomt å bruke.

Geolokalisering

Happn bruker geolokalisering for å finne andre brukere i nærheten. Dette gjør det mulig for brukere å matche med personer de har krysset vei med i det virkelige liv, og som de kanskje aldri ville ha møtt ellers.

Gjensidig Liking

Happn har en “Crush”-funksjon som lar brukere like hverandres profiler. Hvis to personer liker hverandres profiler, vil de bli matchet og kunne begynne å chatte med hverandre.

Innsikt

Happn gir brukere innsikt i hvem som har likt profilen deres og hvem de har krysset vei med i det virkelige liv. Dette gjør det enkelt å finne personer som man har en felles interesse med og som man kanskje vil like å chatte med.

Halloer

Happn har en “Hallo”-funksjon som lar brukere sende en melding til personer de har krysset vei med i det virkelige liv, selv om de ikke har matchet ennå. Dette gjør det enkelt å ta kontakt med personer man er interessert i å bli kjent med.

Samlet sett har Happn mange nyttige funksjoner som gjør det enkelt og morsomt å finne personer man har krysset vei med i det virkelige liv. Appen er spesielt egnet for de som ønsker å møte nye mennesker i sitt nærområde.

Sjekk også denne videoen på Youtube som forklarer hvordan du kan sikre deg flere matches:

Priser og pakker

Happn har både en gratis versjon og et premium abonnement.

Gratis Versjon

Den gratis versjonen av Happn gir brukerne muligheten til å se profiler og sende en “like” til andre brukere. Imidlertid er det begrensninger på antall likes og matches du kan ha per dag. Du kan også se hvem som har krysset vei med deg, men du kan ikke se deres nøyaktige plassering.

Premium Abonnement

Happn tilbyr også et premium abonnement for de som ønsker å få tilgang til alle funksjonene i appen. Med et premium abonnement kan du se nøyaktig hvor du krysset vei med en annen bruker og øke antall likes og matches du kan ha per dag. Du kan også bruke funksjonen “Hello” for å sende en melding til en bruker du ikke har matchet med ennå.

Prisene for et premium abonnement varierer avhengig av lengden på abonnementet. For en måned koster det 139 kr, for tre måneder koster det 299 kr, og for seks måneder koster det 499 kr.

Det er verdt å merke seg at prisen for premium abonnementet kan variere avhengig av hvor du befinner deg. Det kan også være forskjellige tilbud tilgjengelige fra tid til annen.

Så, er Happn verdt det?

Happn er en datingapp som fokuserer på å koble sammen mennesker som har krysset veier i det virkelige livet. Appen har blitt stadig mer populær i Norge de siste årene, men er det en god datingapp? I denne delen vil vi se på fordeler og ulemper ved å bruke Happn.

Fordeler

En av de største fordelene med Happn er at den gjør det enklere å finne mennesker som du har krysset veier med i det virkelige livet. Dette kan være en god måte å finne mennesker som du kanskje ikke ellers ville ha møtt. Appen gir også brukerne muligheten til å chatte med personer som de har krysset veier med, noe som kan føre til at man får en bedre forståelse av personen før man bestemmer seg for å møte dem.

En annen fordel med Happn er at den er enkel å bruke. Appen har en intuitiv design som gjør det enkelt å navigere, og det tar ikke lang tid å sette opp en profil. Happn gir også brukerne muligheten til å filtrere etter alder, kjønn og avstand, noe som gjør det enklere å finne potensielle partnere.

Ulemper

En av ulempene med Happn er at den kan være litt begrenset når det gjelder å finne potensielle partnere. Siden appen kun viser brukere som du har krysset veier med, kan det hende at du ikke ser så mange potensielle partnere som du ville ha gjort på andre datingapper. Dette kan gjøre det vanskeligere å finne noen som passer godt for deg.

En annen ulempe med Happn er at den kan være litt dyr. Mens appen er gratis å laste ned og bruke, må brukerne betale for å få tilgang til flere funksjoner. Dette kan være litt dyrt for noen brukere, spesielt hvis de ønsker å bruke appen over en lengre periode.

Alt i alt kan Happn være en god datingapp for de som ønsker å finne mennesker som de har krysset veier med i det virkelige livet. Appen har enkel navigering og gir brukerne muligheten til å chatte med potensielle partnere før de bestemmer seg for å møte dem. Men det kan være litt begrenset når det gjelder å finne potensielle partnere, og det kan være litt dyrt for noen brukere.

Brukeranmeldelser

Happn har fått blandede anmeldelser fra brukere som har prøvd appen. Noen har funnet kjærlighet gjennom Happn, mens andre har opplevd det motsatte. Her er noen av de vanligste tilbakemeldingene fra brukere:

  • Enkel å bruke: Mange brukere har funnet Happn enkel å bruke og har hatt en god opplevelse med appen. Det er enkelt å registrere seg, og det tar ikke lang tid å sette opp en profil. Brukere kan også filtrere kamper etter alder, kjønn og avstand.
  • Få kamper: Noen brukere har klaget på at de ikke får mange kamper på Happn. Dette kan skyldes at appen bare viser personer som du har krysset vei med i det virkelige liv. Hvis du ikke beveger deg mye i byen eller bor i et lite område, kan det hende du ikke får mange kamper.
  • Falske profiler: Som med alle datingapper, er det alltid en risiko for å møte falske profiler på Happn. Noen brukere har rapportert om å ha møtt falske profiler eller personer som ikke var interessert i å møtes i det virkelige liv.
  • Pris: Noen brukere har klaget på at Happn er for dyrt i forhold til andre datingapper. Premium-abonnementet kan være ganske kostbart, spesielt hvis du ikke får mange kamper.
  • Begrenset funksjonalitet: Selv om Happn er enkel å bruke, har noen brukere klaget på at appen har begrenset funksjonalitet sammenlignet med andre datingapper. For eksempel kan du ikke søke etter spesifikke interesser eller hobbyer når du leter etter kamper.

Til tross for noen negative tilbakemeldinger, har mange brukere funnet Happn å være en god datingapp. Det er viktig å huske at opplevelsen kan variere avhengig av hvor du bor og hvor mye du beveger deg i byen.

Konklusjon og vurdering

Happn er en datingapp som har mye til felles med Tinder. Konseptet er at du kan matche med folk du har gått forbi på gaten. Appen har mange medlemmer og få falske brukere. Men hvis du vil dra nytte av alle funksjonene, må du betale en del, og dette kan trekke litt ned.

Generelt sett er Happn en god datingapp. Det er spesielt nyttig for de som ønsker å møte personer de allerede har gått forbi i det virkelige livet. Appen har også mange funksjoner som gjør det enkelt å finne potensielle partnere i nærheten.

Prisene for Happn er imidlertid litt høye sammenlignet med andre datingapper. Hvis du vil dra nytte av alle funksjonene, må du betale en del. Dette kan være en ulempe for noen brukere.

Happn har også en del konkurranse fra andre datingapper som Tinder og Bumble. Disse appene har lignende funksjoner og kan være et bedre alternativ for noen brukere.

Alt i alt er Happn en god datingapp med mange funksjoner og få falske brukere. Men hvis du vil dra nytte av alle funksjonene, må du betale en del, og dette kan trekke litt ned. Hvis du er ute etter en datingapp som hjelper deg med å finne potensielle partnere i nærheten, kan Happn være et godt alternativ.

Velge Happn eller noe annet?

Happn er veldig populær i Norge, mest pga den innovative geolokasjon teknologien de bruker som matcher deg med personer du har gått forbi, men det finnes også mange andre gode datingsider man kan vurdere – Sjekk ut listen under:

Datingside

Tilgang

Funksjoner

Brukere i Norge

EliteSingles

Gratis, tilbyr betalte funksjoner

Chat og bilder

120.000 medlemmer

Academic Singles

Gratis, tilbyr betalte funksjoner

Chat og bilder

110.000 medlemmer

Match.com

Gratis, tilbyr betalte funksjoner

Chat, bilder og video

300.000 medlemmer

C-Date

Delvis gratis, mye koster

Chat og bilder

Ukjent*

Møteplassen

Mye gratis, mer synlighet koster

Kun chat

130.000 medlemmer

Singles50

Registrering er gratis, men annet koster

Kun chat

56.000 medlemmer

Tinder

Mye er gratis, men mer synlighet koster deg penger

Chat og bilder

Over 500.000 brukere i Norge

Happn

Samme som Tinder, mer synlighet vil koste - Men ellers gratis

Chat og bilder

Over 60.000 brukere i Norge

Badoo

Får gjort mye med gratis konto - Men tilbyr mer synlighet ved betaling

Chat, bilder og livestream

300.000 (Pluss/Minus) medlemmer i Norge