Turvenn datingside – vår vurdering: Er det en bra datingside?

Turvenn.no er en datingside som er spesielt rettet mot friluftsentusiaster som er på utkikk etter nye venner eller en potensiell partner. Mange mennesker som liker å være ute i naturen, enten det er å gå på tur, sykle eller klatre, kan finne det vanskelig å møte likesinnede mennesker. Turvenn.no ble opprettet for å gi friluftsentusiaster en plattform der de kan møte andre mennesker som deler deres interesser og lidenskaper.

Men er Turvenn.no en bra datingside? Det er spørsmålet som mange mennesker stiller seg når de vurderer å registrere seg på plattformen. For å svare på dette spørsmålet har teamet gjort en grundig undersøkelse av Turvenn.no. Vi har sett på alt fra antall medlemmer og funksjonaliteter til priser og kundeservice.

Hva er Turvenn.no?

Turvenn.no er en datingside som ble lansert i 2015, og er rettet mot personer som liker å være ute i naturen og som ønsker å finne noen å dele turopplevelser med.

Turvenn.no

4.7 av 5

Vår vurdering: Turvenn.no fremstår som en hyggelig datingside for friluftsinteresserte, med respekt for personvern. Gratis medlemskap er et stort pluss. Mangelen på blokkeringsmuligheter og avanserte søkefiltre trekker litt ned, men for den som søker etter turkamerater, kan dette likevel være et godt valg.

Turvenn er gratis – Men mange funksjoner koster penger

Fordeler

  • Dedikert til Nordmenn
  • Enkel registrering

Ulemper

  • Mange funksjoner koster penger

Annonselenke

På Turvenn.no kan man opprette en profil og søke etter andre medlemmer som har samme interesse for friluftsliv. Man kan også delta i forum og diskusjoner, samt sende og motta meldinger fra andre medlemmer.

Turvenn.no skiller seg fra andre datingsider ved at den fokuserer på felles interesser og aktiviteter, og ikke kun på utseende og personlige preferanser. Dette gjør det enklere å finne noen som man faktisk har noe til felles med.

ANBEFALT DATINGSIDE

Har du prøvd Spotgee.com?

Spotgee tilbyr nå en gratis periode som lar deg prøve ut tjenesten helt gratis. 9 av 10 som prøver tjenesten forteller at de er fornøyde!

En annen fordel med Turvenn.no er at det er en rimelig datingside. Det koster kun kr 49,- for en måned uten bindingstid, og man har tilgang til alle funksjonene på siden. Dette gjør det enklere for flere å prøve ut tjenesten og finne en potensiell turvenn eller kjæreste.

Alt i alt er Turvenn.no en god datingside for de som liker friluftsliv og ønsker å finne noen å dele turopplevelser med.

Hvorfor velge Turvenn.no?

Turvenn.no er en datingside som er perfekt for friluftsentusiaster som ønsker å finne en partner eller en venn å dele sine interesser med. Her er noen grunner til å velge Turvenn.no:

Stort utvalg av medlemmer

Turvenn.no har over 20 000 medlemmer som er interessert i friluftsliv og turer. Dette gir deg en stor sjanse til å finne noen med lignende interesser og hobbyer.

Rimelige priser

Turvenn.no tilbyr lave priser, og det er ingen skjulte kostnader. Du betaler kun for det medlemskapet du ønsker, og du kan når som helst oppgradere eller nedgradere ditt medlemskap.

Enkel og trygg plattform

Turvenn.no er en enkel og trygg plattform å bruke. Du kan enkelt opprette en profil, søke etter medlemmer, og kommunisere med dem. Turvenn.no har også en SMS-verifisering som hindrer falske brukere og gjør det tryggere å bruke plattformen.

Mulighet for å finne venner og partnere

Turvenn.no er ikke bare for å finne en partner, men også for å finne venner å dele friluftslivet med. Dette gir deg muligheten til å utvide ditt sosiale nettverk og møte nye mennesker med lignende interesser.

Lykkehistorier

Turvenn.no har mange lykkehistorier fra medlemmer som har funnet venner eller partnere gjennom plattformen. Dette viser at Turvenn.no fungerer og kan hjelpe deg med å finne noen som passer for deg.

Brukervennlighet

Turvenn.no er en datingside som er lett å bruke og navigere. Det er enkelt å registrere seg og komme i gang med å lete etter en turvenn eller en kjæreste.

Registreringsprosess

Registreringsprosessen på Turvenn.no er enkel og tar ikke lang tid å fullføre. Brukerne må fylle ut noen grunnleggende opplysninger som navn, alder, kjønn og e-postadresse. Deretter må de opprette et brukernavn og et passord.

Etter at brukerne har fullført registreringsprosessen, kan de laste opp bilder og legge til mer informasjon i profilen sin. Det er også mulig å velge preferanser for å finne en match som passer til ens interesser og preferanser.

Navigasjon og design

Turvenn.no har et enkelt og brukervennlig design som gjør det enkelt å navigere på siden. På forsiden finner brukerne en oversikt over nye medlemmer, sist innloggede brukere og lykkehistorier fra tidligere brukere.

Det er også en søkefunksjon som gjør det enkelt å søke etter potensielle matcher basert på alder, kjønn, geografisk plassering og interesser.

Generelt sett er Turvenn.no en brukervennlig datingside som gjør det enkelt å finne en turvenn eller en kjæreste. Registreringsprosessen er enkel, og designet er intuitivt og enkelt å navigere.

Funksjoner og verktøy

Turvenn.no er en datingside som er ment for friluftsglade mennesker. Det er enkelt å registrere seg og opprette en profil. Når du har opprettet profilen din, kan du begynne å utforske funksjonene og verktøyene som er tilgjengelige på plattformen.

Kommunikasjonsverktøy

Turvenn.no har en rekke kommunikasjonsverktøy som gjør det enkelt å kommunisere med andre medlemmer. Du kan sende meldinger, chatte og dele bilder og videoer. Det er også mulig å legge til andre medlemmer som favoritter, og du vil motta varsler når de er online.

Søkefunksjoner

Turvenn.no har en omfattende søkefunksjon som gjør det enkelt å finne andre medlemmer som passer til dine interesser og preferanser. Du kan søke etter medlemmer basert på alder, kjønn, geografisk beliggenhet, interesser og mye mer. Det er også mulig å filtrere søkeresultatene etter aktivitet, som for eksempel turer i fjellet eller sykkelturer.

Turvenn.no tilbyr også en “Matchmaking”-funksjon som bruker algoritmer for å finne potensielle kamper basert på informasjonen i profilen din. Denne funksjonen kan være nyttig hvis du ikke har tid til å søke gjennom alle profilene manuelt.

Alt i alt har Turvenn.no et godt utvalg av funksjoner og verktøy som gjør det enkelt å finne en turvenn eller en kjæreste som deler dine interesser og preferanser.

Sikkerhet og personvern

Turvenn.no tar sikkerhet og personvern på alvor og har implementert flere tiltak for å beskytte brukernes data og personopplysninger.

Personvern

Turvenn.no har implementert flere tiltak for å beskytte brukernes data. Alle personopplysninger som samles inn, lagres og behandles i samsvar med gjeldende personvernregler. Turvenn.no har også implementert SSL-kryptering for å beskytte dataoverføringen mellom brukerens enhet og Turvenn.no sine servere.

Turvenn.no har også etablert rutiner for å beskytte brukerdata og hindre uautorisert tilgang til brukerdata. Dette inkluderer blant annet å begrense tilgangen til brukerdata til kun autoriserte personer og å slette brukerdata når de ikke lenger er nødvendige.

Bruker verifisering

Turvenn.no krever at alle brukere verifiserer sin identitet ved å oppgi sitt norske mobilnummer. Dette er et viktig tiltak for å hindre falske profiler og svindel. Når brukeren har oppgitt sitt mobilnummer, vil Turvenn.no sende en verifiseringskode til dette nummeret. Brukeren må deretter oppgi denne koden på Turvenn.no for å fullføre verifiseringsprosessen.

Turvenn.no har også etablert rutiner for å hindre uautorisert tilgang til brukerdata. Dette inkluderer blant annet å begrense tilgangen til brukerdata til kun autoriserte personer og å slette brukerdata når de ikke lenger er nødvendige.

Kundeservice

Turvenn.no har et veldig godt kundeserviceteam som er tilgjengelig for å hjelpe medlemmene med alle spørsmål og bekymringer. De kan kontaktes via e-post eller gjennom en veiviser på nettsiden.

Deres veiviser er en rask og enkel måte å finne svar på vanlige spørsmål. Hvis medlemmene ikke finner det de leter etter, kan de sende en e-post til kundeservice. De vil da få et svar innen 24 timer.

Turvenn.no er også aktive på sosiale medier, og medlemmene kan kontakte dem gjennom deres Facebook-side hvis de foretrekker det.

Generelt sett har Turvenn.no et godt rykte når det gjelder kundeservice. De er raske til å svare på spørsmål og bekymringer, og de er alltid villige til å hjelpe medlemmene på en vennlig måte.

Pris og medlemskap

Turvenn.no tilbyr kun ett type medlemskap som koster kun kr 49,- pr måned uten bindingstid. Dette er en av de billigste datingsidene på markedet.

Gratis vs betalt medlemskap

Det er ikke mulig å bruke Turvenn.no gratis. Men det er mulig å prøve ut tjenesten i en dag for kun kr 1,-. Betalt medlemskap gir tilgang til alle funksjoner på siden, inkludert å sende og motta meldinger, se hvem som har besøkt profilen din, og å se hvem som har likt profilen din.

Pris sammenligning

Turvenn.no er en av de billigste datingsidene på markedet med et medlemskap som koster kun kr 49,- pr måned uten bindingstid. Sammenlignet med andre datingsider som for eksempel Sukker.no og Match.com, som begge koster over kr 200,- pr måned, er Turvenn.no et rimelig alternativ for de som ønsker å finne en partner på nettet.

DatingsidePris for 1 måned medlemskapBindingstid
Turvenn.nokr 49,-Nei
Sukker.nokr 259,-Nei
Match.comkr 329,-Ja

Det er viktig å merke seg at selv om Turvenn.no er en billig datingside, betyr ikke det at den er av dårlig kvalitet. Tjenesten har god sikkerhet med brukerverifisering via norsk mobilnummer, og det er ingen falske brukere på siden.

Konklusjon og Sluttvurdering

Turvenn.no er en datingside for friluftsglade mennesker som søker venner eller en kjæreste. Etter å ha gjennomgått og testet tjenesten, kan vi konkludere med at Turvenn.no er en god datingtjeneste for friluftsmennesker.

En av fordelene med Turvenn.no er at prisen er lav og det er ingen falske brukere. Tjenesten har også over 20 000 medlemmer, som gir et bredt utvalg av potensielle turvenner eller kjærester.

Turvenn.no har også SMS-verifisering, som hindrer falske brukere og gir en tryggere datingopplevelse. Dette er en viktig funksjon som mange andre datingsider mangler.

Det er enkelt å opprette en profil på Turvenn.no, og tjenesten tilbyr en rekke funksjoner som gjør det enkelt å finne en turvenn eller kjæreste. Medlemmene kan diskutere i friluftsforum, opprette en egen turblogg, sende og motta venneforespørsler, og snakke i megafonen.

Alt i alt er Turvenn.no en god datingside for friluftsglade mennesker som søker venner eller en kjæreste. Tjenesten er seriøs og ordentlig, og det er mange ekte medlemmer som deler de samme interessene.

Sammenlign Turvenn.no mot andre datingsider

Datingside

Tilgang

Funksjoner

Brukere i Norge

EliteSingles

Gratis, tilbyr betalte funksjoner

Chat og bilder

120.000 medlemmer

Academic Singles

Gratis, tilbyr betalte funksjoner

Chat og bilder

110.000 medlemmer

Match.com

Gratis, tilbyr betalte funksjoner

Chat, bilder og video

300.000 medlemmer

C-Date

Delvis gratis, mye koster

Chat og bilder

Ukjent*

Møteplassen

Mye gratis, mer synlighet koster

Kun chat

130.000 medlemmer

Singles50

Registrering er gratis, men annet koster

Kun chat

56.000 medlemmer

Tinder

Mye er gratis, men mer synlighet koster deg penger

Chat og bilder

Over 500.000 brukere i Norge

Happn

Samme som Tinder, mer synlighet vil koste - Men ellers gratis

Chat og bilder

Over 60.000 brukere i Norge

Badoo

Får gjort mye med gratis konto - Men tilbyr mer synlighet ved betaling

Chat, bilder og livestream

300.000 (Pluss/Minus) medlemmer i Norge