Academic Singles test – Er det en trygg datingside?

Academic Singles er en datingside som er designet for høyt utdannede mennesker som søker etter en akademisk partner. Men er det en trygg side? I denne artikkelen vil vi se på Academic Singles test i 2023 og undersøke om det er en sikker plattform for online dating.

Academic Singles har hevdet at de er den sikreste sjekkesiden på nettet og har vunnet en pris for dette. Men hva betyr dette egentlig? Er det trygt å bruke Academic Singles?

Academic Singles

4.7 av 5

Vår vurdering: Academic Singles er stedet for de skarpe hodene som vil date. De har en solid personlighetstest som hjelper deg å finne folk som matcher hjernen din, og brukerbasen er ganske jevnt fordelt mellom kjønnene. Med over 300k brukere i USA og 24k nye hver dag, ser det ikke ut til å mangle folk å matche med. Appen er grei nok, men ingen toppscore. Og prisen er heller ikke så dårlig hvis du blir medlem i lengre perioder. Denne siden passer best til deg mellom 34 til 44 år.

EliteSingles er gratis – Men mange funksjoner koster penger

Fordeler

 • Siden har høy troverdighet
 • Tilbyr gratis periode
 • Lange åpningstider på support

Ulemper

 • Mange funksjoner koster penger
 • Tidskrevende registrerings prosess

Annonselenke

Vi vil se nærmere på sikkerhetsfunksjonene på siden og undersøke om de er tilstrekkelige for å beskytte brukerne mot svindel og andre farer.

ANBEFALT DATINGSIDE

Har du prøvd Spotgee.com?

Spotgee tilbyr nå en gratis periode som lar deg prøve ut tjenesten helt gratis. 9 av 10 som prøver tjenesten forteller at de er fornøyde!

Vi prøver ut Academic Singles

Academic Singles er en datingside som er designet spesielt for akademikere og single som søker intellektuelle forbindelser. Det er en av de mest populære valgene når det gjelder datingapper og nettsteder for utdannede single.

I 2023 har Academic Singles utviklet en omfattende test som tar for seg dine ønsker og egenskaper i forhold til temaet. Testen spør om hva du synes er viktig i et partnerskap og hvilke egenskaper personligheten din består av. Til sammenligning har rundt 280 spørsmål.

Academic Singles test i 2023 bruker en matchmaking-algoritme som tar hensyn til brukernes personlighetstrekk, interesser og preferanser for å foreslå kompatible treff. Dette sikrer at du får treff som passer dine ønsker og behov.

Academic Singles test er enkel å bruke, og testresultatene gir deg en god oversikt over dine personlige preferanser og egenskaper. Testen er en god måte å finne ut om Academic Singles er riktig datingside for deg.

For å få full tilgang til Academic Singles test i 2023 må du registrere deg på nettsiden. Testen er tilgjengelig for alle betalende medlemmer. Hvis du ikke er fornøyd med testresultatene, kan du kontakte kundeservice for å få hjelp til å finne en bedre match.

Samlet sett gir Academic Singles test i 2023 en god oversikt over dine personlige preferanser og egenskaper. Testen er enkel å bruke og gir deg en god ide om hvilke typer treff som passer dine ønsker og behov.

Sikkerhetsfunksjoner På Academic Singles

Academic Singles har implementert flere sikkerhetsfunksjoner for å sikre at brukernes personlige og sensitive informasjon er trygg og beskyttet. Her er noen av de viktigste sikkerhetsfunksjonene på Academic Singles:

 • Verifisering av profiler: Alle profiler på Academic Singles må gjennomgå en verifiseringsprosess for å bekrefte at de er ekte. Dette bidrar til å redusere antall falske profiler på plattformen.
 • Personverninnstillinger: Academic Singles gir brukerne muligheten til å justere sine personverninnstillinger, inkludert hvilken informasjon som skal vises på profilen og hvilke brukere som kan kontakte dem.
 • SSL-kryptering: Academic Singles bruker SSL-kryptering for å sikre at all kommunikasjon mellom brukere og plattformen er beskyttet.
 • Anonym betaling: Brukere kan velge å betale for tjenestene sine anonymt ved å bruke betalingsmetoder som Paysafecard eller PayPal.
 • Rapporteringsfunksjon: Academic Singles har en rapporteringsfunksjon som lar brukerne rapportere mistenkelige aktiviteter eller uønsket oppførsel fra andre brukere.

Disse sikkerhetsfunksjonene bidrar til å gjøre Academic Singles til en trygg plattform for online dating. Det er imidlertid viktig å huske på at ingen plattform kan garantere 100% sikkerhet, og det er alltid viktig å utvise sunn fornuft og være forsiktig når man kommuniserer med andre brukere online.

Brukeropplevelse

Academic Singles har et rykte på seg for å være en seriøs datingside for velutdannede og karriereorienterte mennesker. Men hvordan er brukeropplevelsen på denne plattformen?

Ifølge anmeldelser fra brukere er Academic Singles en brukervennlig datingside med et intuitivt grensesnitt. Registreringsprosessen er grundig og inkluderer en omfattende personlighetstest som tar omtrent 15-20 minutter å fullføre. Testen er utformet for å matche deg med andre medlemmer som har lignende personlighets- og livsstilspreferanser.

Når du har fullført personlighetstesten, kan du begynne å søke etter potensielle partnere. Academic Singles bruker en avansert algoritme for å matche deg med andre medlemmer som passer til dine preferanser. Du kan også søke etter medlemmer basert på kriterier som alder, geografisk beliggenhet, utdanningsnivå og mer.

En annen fordel med Academic Singles er at de har en mobilapp tilgjengelig for både iOS og Android. Dette gjør det enkelt å søke etter potensielle partnere og kommunisere med andre medlemmer når som helst og hvor som helst.

På den negative siden har noen brukere rapportert om falske profiler på plattformen. Academic Singles har imidlertid en streng verifiseringsprosess for å sikre at alle profiler er ekte. De har også en rapporteringsfunksjon som gjør det enkelt å rapportere mistenkelige profiler.

Alt i alt ser det ut til at Academic Singles tilbyr en god brukeropplevelse for de som er på utkikk etter seriøse forhold med andre velutdannede og karriereorienterte mennesker.

Brukervennlighet

Academic Singles har en enkel og intuitiv plattform som gjør det enkelt for brukerne å navigere. Registreringsprosessen er enkel og tar ikke mye tid. Brukerne kan registrere seg ved å oppgi noen grunnleggende opplysninger som kjønn, alder, e-postadresse og passord. Deretter kan de legge til mer detaljert informasjon om seg selv, inkludert utdanning, yrke, interesser og preferanser.

Plattformen er også brukervennlig når det gjelder å søke etter potensielle kamper. Brukere kan søke etter andre medlemmer ved å bruke søkefiltre som alder, geografisk plassering, utdanningsnivå og mer. Det er også mulig å søke etter medlemmer som har lignende interesser og preferanser.

En annen fordel med Academic Singles er at plattformen er tilgjengelig på flere språk, inkludert norsk, engelsk, tysk, fransk og spansk. Dette gjør det enklere for brukere fra forskjellige land å kommunisere og finne potensielle kamper.

Til slutt, Academic Singles tilbyr også en mobilapp som gjør det enkelt for brukerne å holde kontakten med potensielle kamper mens de er på farten. Appen er tilgjengelig for både iOS og Android-enheter og har de samme funksjonene som nettstedet.

Alt i alt, Academic Singles er en brukervennlig plattform som gjør det enkelt for brukerne å finne potensielle kamper og kommunisere med dem. Plattformen tilbyr også en mobilapp som gjør det enkelt å bruke tjenesten mens du er på farten.

Kundeservice

Academic Singles tilbyr en god kundeservice til sine medlemmer. Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, kan du kontakte kundesupport via e-post eller telefon. Kundesupporten er tilgjengelig fra mandag til fredag fra kl. 09.00 til kl. 18.00.

Du kan også finne svar på mange vanlige spørsmål på Academic Singles’ nettside under “Vanlige spørsmål” -seksjonen. Her finner du svar på spørsmål om betaling, personvern, sikkerhet, og mye mer.

Academic Singles har også en omfattende personlighetstest som kan hjelpe deg med å finne den rette partneren. Hvis du har spørsmål om personlighetstesten eller hvordan du kan forbedre sjansene dine for å finne en match, kan du kontakte kundesupporten for hjelp.

Alt i alt er kundeservice hos Academic Singles pålitelig og hjelpsom. Hvis du trenger hjelp eller har spørsmål, kan du kontakte dem når som helst, og de vil hjelpe deg så godt de kan.

Pris Og Betalingsalternativer

Academic Singles tilbyr ulike medlemskap som gir forskjellige fordeler. Prisene varierer avhengig av lengden på medlemskapet.

Som premium-medlem får man tilgang til alle funksjoner på siden. Det er også mulig å kjøpe premium-medlemskap for et visst antall måneder i gangen. Prisene for premium-medlemskap er som følger:

 • 1 måned for kr. 799,-
 • 3 måneder for kr. 1797,- (599,- per måned)
 • 6 måneder for kr. 2994,- (499,- per måned)

Academic Singles tilbyr også et gratis medlemskap. Men med gratis medlemskap har man begrenset tilgang til funksjoner på siden. Det er ikke mulig å sende meldinger til andre brukere med gratis medlemskap.

For å betale for medlemskapet, aksepterer Academic Singles betaling med kredittkort, PayPal, eller bankoverføring. Det er viktig å merke seg at medlemskapet fornyes automatisk for samme periode som man har kjøpt, med mindre man avslutter medlemskapet manuelt.

Academic Singles har også en 14-dagers angrerett, som betyr at man kan avslutte medlemskapet og få pengene tilbake innen 14 dager etter kjøpet.

Fordeler Og Ulemper

Academic Singles er en datingside som er rettet mot akademikere og velutdannede personer som ser etter en seriøs og langsiktig partner. Her er noen fordeler og ulemper ved å bruke Academic Singles.

Fordeler

 • Stort antall aktive medlemmer i Norge: Academic Singles har et stort og aktivt medlemskap i Norge, noe som øker sjansene for å finne en passende partner.
 • Gode matchforslag basert på en personlighetstest: Academic Singles bruker en omfattende personlighetstest for å matche medlemmer med lignende personligheter og interesser.
 • Suksessgaranti: Academic Singles garanterer at du vil finne en passende partner innen seks måneder etter å ha kjøpt et premiummedlemskap.
 • Drevet av et stort, velkjent datingselskap: Academic Singles er en del av Be2-nettverket, som er en velkjent aktør innen online dating.

Ulemper

 • Utdatert kanselleringsprosedyre: Å kansellere et premiummedlemskap kan være en utfordring, da prosedyren er utdatert og ikke så enkel som den burde være.
 • Premiummedlemskapet ligger i en middels prisklasse: Selv om prisen er rimelig sammenlignet med andre datingsider, kan premiummedlemskapet likevel være litt dyrt for noen.
 • Utfyllingen av personlighetstesten på smarttelefonen er litt langtekkelig: Å fylle ut personlighetstesten på en smarttelefon kan være litt tidkrevende og utfordrende, spesielt hvis du har en mindre skjerm.

Academic Singles kan være en god datingside for akademikere og velutdannede personer som ser etter en seriøs og langsiktig partner. Mens det er noen ulemper, kan fordelene ved å bruke tjenesten veie opp for dem.

Konklusjon

Academic Singles har vist seg å være en god datingside for seriøse singler med en akademisk bakgrunn. Tjenesten fungerer godt i Danmark, og det er relativt mange brukere.

Men det er viktig å være klar over at Academic Singles ikke er en eksklusiv datingside for personer med en universitetsutdannelse. Det er også andre personer som er interessert i å bruke tjenesten.

Det er også verdt å nevne at noen brukere har rapportert om dårlig kundeservice og høye priser. Det er derfor viktig å være oppmerksom på dette før man velger å registrere seg på tjenesten.

Alt i alt kan Academic Singles være en trygg og god datingside for personer med en akademisk bakgrunn, men det er viktig å gjøre sin egen research og vurdere om tjenesten passer for deg.

Ofte Stilte Spørsmål

Er Academic Singles Trygg?

Academic Singles er en trygg datingside å bruke. De har strenge sikkerhetsprotokoller på plass for å beskytte brukernes personlige og økonomiske opplysninger. De bruker SSL-kryptering for å sikre at all kommunikasjon mellom brukerne og nettstedet er sikker og privat. I tillegg har de en streng verifiseringsprosess for å sikre at alle brukere er ekte og ikke svindlere.

Hvordan Fungerer Academic Singles Test?

Academic Singles test er en personlighetstest som består av 34 spørsmål. Testen er utformet for å hjelpe deg med å finne en partner som passer til din personlighet og livsstil. Testen tar omtrent 15 minutter å fullføre, og resultatene brukes til å generere passende kontaktforslag for deg.

Er Det Verdt Å Betale For Academic Singles?

Det avhenger av hva du leter etter og hvor seriøst du er om å finne en partner. Hvis du er en høyt utdannet person som leter etter en annen akademiker, kan Academic Singles være en god investering. De har et stort antall medlemmer som er seriøse om å finne en partner, og deres personlighetstest kan hjelpe deg med å finne noen som passer til deg.

Hvis du er mer avslappet om dating og ikke er så opptatt av å finne en partner som har samme utdanningsnivå som deg, kan det hende at du vil finne andre datingsider som er bedre egnet for deg. Det er opp til deg å avgjøre om det er verdt å betale for Academic Singles eller ikke.

Sammenlign Academic Singles mot andre datingsider

Datingside

Tilgang

Funksjoner

Brukere i Norge

EliteSingles

Gratis, tilbyr betalte funksjoner

Chat og bilder

120.000 medlemmer

Academic Singles

Gratis, tilbyr betalte funksjoner

Chat og bilder

110.000 medlemmer

Match.com

Gratis, tilbyr betalte funksjoner

Chat, bilder og video

300.000 medlemmer

C-Date

Delvis gratis, mye koster

Chat og bilder

Ukjent*

Møteplassen

Mye gratis, mer synlighet koster

Kun chat

130.000 medlemmer

Singles50

Registrering er gratis, men annet koster

Kun chat

56.000 medlemmer

Tinder

Mye er gratis, men mer synlighet koster deg penger

Chat og bilder

Over 500.000 brukere i Norge

Happn

Samme som Tinder, mer synlighet vil koste - Men ellers gratis

Chat og bilder

Over 60.000 brukere i Norge

Badoo

Får gjort mye med gratis konto - Men tilbyr mer synlighet ved betaling

Chat, bilder og livestream

300.000 (Pluss/Minus) medlemmer i Norge