Singles50 Test og vurdering: Er det en bra tjeneste?

Singles50 er en datingside som er spesielt rettet mot single over 50 år. Men er det virkelig en bra tjeneste? Det er det mange som lurer på, og det er derfor vi har gjort en grundig test og vurdering av Singles50.

I vår test har vi sett nærmere på alt fra registreringsprosessen til kvaliteten på matchene som blir foreslått. Vi har også undersøkt priser og betingelser, og sett på hva tidligere brukere har sagt om tjenesten.

Singles50

4.7 av 5

Vår vurdering: Singles50 kjører på med et klart fokus: det er for folk over 50 som er på sjekkern. Nettsiden er lett å bruke, og de har en ganske grundig personlighetstest som hjelper deg å finne folk som matcher hva du er ute etter​​. Men det er ikke alltid billig; hvis du vil ha full tilgang til å sende meldinger og sånt, så koster det en del, spesielt hvis du betaler måned for måned​​. Men det er greit å vite at de har en app, og du kan si opp innen 14 dager hvis det ikke er din greie​.

Singles50 er gratis – Men mange funksjoner koster penger

Fordeler

 • Siden har høy troverdighet
 • Tilbyr gratis periode
 • Lange åpningstider på support

Ulemper

 • Mange funksjoner koster penger
 • Tidskrevende registrerings prosess

Annonselenke

I denne artikkelen vil vi dele våre erfaringer og vurderinger av Singles50. Vi vil gi deg en ærlig og grundig gjennomgang av tjenesten, slik at du kan avgjøre om det er en datingside som passer for deg.

ANBEFALT DATINGSIDE

Har du prøvd Spotgee.com?

Spotgee tilbyr nå en gratis periode som lar deg prøve ut tjenesten helt gratis. 9 av 10 som prøver tjenesten forteller at de er fornøyde!

Tjenestens popularitet

Singles50 er en relativt ny matchmaking-tjeneste som retter seg mot single over 40 år. Selv om tjenesten er relativt ny, har den allerede opparbeidet seg en viss popularitet blant denne aldersgruppen.

Ifølge anmeldelser på Trustpilot har Singles50 en gjennomsnittlig score på 1,3 av 5 stjerner basert på 158 anmeldelser per november 2023. Mange av anmeldelsene er negative og klager på kundeservice og prissetting. Imidlertid er det også noen positive anmeldelser som roser tjenesten for å ha hjulpet dem med å finne en partner.

På datingscout.no får tjenesten en score på 3,5 av 5 stjerner basert på en anmeldelse fra oktober 2023. Anmeldelsen fremhever tjenestens enkle og brukervennlige design, men påpeker også at det kan være vanskelig å finne en match på grunn av det begrensede antallet brukere.

Til tross for noen negative anmeldelser, har Singles50 en betydelig brukerbase med over 256 000 brukere i Norge, ifølge Lovino. Tjenesten hevder også å ha en høy suksessrate når det gjelder å matche brukere med lignende interesser og verdier.

Alt i alt virker det som om Singles50 har en viss popularitet blant single over 40 år, selv om det også er noen negative anmeldelser å ta hensyn til.

Hva koster Singles50?

Singles koster deg 799 kroner i måneden hvis du kun vil prøve 1 måned. Prøver du Singles50 i 6 måneder betaler du kun 396 kr/mnd, siste pakken er en løsning på 716 kr for 3 måneder. Pakken på 6 måneder vil være den billigste og er mest populær.

Brukeropplevelse

Singles50 er en datingside som er rettet mot 50-plussere som søker seriøse forhold. Nettsiden har et enkelt og brukervennlig grensesnitt som gjør det enkelt å navigere og finne det man leter etter.

Registreringsprosessen er enkel og tar ikke lang tid. Etter å ha opprettet en profil, vil brukerne få tilgang til en rekke funksjoner som kan hjelpe dem med å finne en passende partner.

En av de mest nyttige funksjonene på Singles50 er deres personlighetstest. Testen er utviklet av psykologer og tar sikte på å matche brukerne med personer som har lignende personlighetstrekk og interesser. Dette kan hjelpe brukerne med å finne en partner som passer godt sammen med dem.

Nettsiden har også en søkefunksjon som gjør det enkelt å finne potensielle partnere. Brukerne kan filtrere søkeresultatene etter alder, geografisk plassering og andre kriterier for å finne personer som passer deres preferanser.

En annen fordel med Singles50 er at nettsiden er sikker og pålitelig. De tar personvernet til brukerne alvorlig og har strenge retningslinjer for å beskytte brukernes personlige informasjon.

Alt i alt gir Singles50 en god brukeropplevelse for 50-plussere som søker seriøse forhold. Med enkel navigering, nyttige funksjoner og en sikker plattform, kan brukerne føle seg trygge og komfortable mens de søker etter en partner.

Funksjoner og verktøy

Singles50 er en datingtjeneste som tilbyr en rekke funksjoner og verktøy for å hjelpe brukerne med å finne en passende partner. Her er noen av de viktigste funksjonene og verktøyene som tilbys av Singles50.

Søkeverktøy

Singles50 tilbyr et avansert søkeverktøy som gjør det enkelt å finne en passende partner. Brukerne kan filtrere søkeresultatene basert på en rekke kriterier, inkludert alder, beliggenhet, utdanning, yrke og mer. Dette gjør det enkelt å finne noen som passer til ens preferanser og interesser.

Kommunikasjonsverktøy

Singles50 tilbyr også en rekke kommunikasjonsverktøy for å hjelpe brukerne med å kommunisere med hverandre. Dette inkluderer e-post, chat og videochat. Brukerne kan også sende virtuelle gaver og smilefjes for å uttrykke interesse og glede.

Singles50 har også en anonym chat-funksjon som gjør det mulig for brukerne å kommunisere uten å avsløre sin identitet. Dette kan være nyttig for de som ønsker å bli kjent med noen før de avslører sin identitet.

Alt i alt tilbyr Singles50 en rekke funksjoner og verktøy som gjør det enkelt å finne en passende partner. Med avansert søkefunksjonalitet og kommunikasjonsverktøy kan brukerne enkelt finne noen som passer til deres preferanser og interesser.

Sikkerhet og personvern

Singles50 tar sikkerhet og personvern på alvor. Nettsiden har en omfattende personvernerklæring som beskriver hvordan de behandler personopplysninger og hvilke rettigheter brukerne har.

For å sikre at brukernes personopplysninger ikke kommer på avveie, bruker Singles50 SSL-krypteringsteknologi. Dette betyr at all kommunikasjon mellom brukeren og nettsiden er kryptert og beskyttet mot uautorisert tilgang.

Singles50 har også en streng policy når det gjelder falske profiler og svindel. De har et team som overvåker nettsiden og som raskt tar affære hvis de oppdager noe mistenkelig. Hvis en bruker rapporterer en annen bruker for upassende oppførsel eller mistenkelig aktivitet, vil Singles50 umiddelbart undersøke saken og ta nødvendige tiltak.

Singles50 ber også brukerne om å være forsiktige og å følge enkelte retningslinjer når de kommuniserer med andre brukere. De anbefaler blant annet å ikke dele personlige opplysninger som telefonnummer eller adresse før man har lært hverandre bedre å kjenne.

Alt i alt virker Singles50 å ta sikkerheten og personvernet til brukerne på alvor, og har derfor en god score når det gjelder sikkerhet og personvern.

Kundeservice

Singles50 har en kundeservice som er tilgjengelig på telefon og e-post. Kundeservice-teamet er vennlig og hjelpsomt, og de gjør sitt beste for å løse eventuelle problemer som brukerne kan ha.

Noen brukere har rapportert at responstiden fra kundeservice kan være litt treg, men dette er ikke alltid tilfelle. Generelt sett er kundeservice-teamet effektive og hjelpsomme når det gjelder å løse problemer og svare på spørsmål.

Det er også en FAQ-seksjon på Singles50-nettstedet, som gir svar på vanlige spørsmål som brukerne kan ha. Dette kan være nyttig for brukere som ønsker å finne svar på spørsmål uten å måtte kontakte kundeservice.

Alt i alt har Singles50 en god kundeservice som er tilgjengelig for å hjelpe brukerne med eventuelle spørsmål eller problemer de måtte ha.

Pris og betalingsmetoder

Singles50 er en datingtjeneste som er rettet mot personer over 50 år. Selv om tjenesten kan virke litt dyr, kan det være verdt prisen fordi den tilbyr en rekke funksjoner som kan hjelpe deg med å finne den rette personen.

For å få tilgang til alle funksjonene på Singles50 må du betale for et abonnement. Prisen avhenger av lengden på abonnementet. Jo lengre abonnementet er, jo billigere blir prisen per måned.

Singles50 tilbyr forskjellige betalingsmetoder, inkludert kredittkort og PayPal. Du kan velge den betalingsmetoden som passer best for deg. Det er også viktig å merke seg at Singles50 har en 14-dagers angrerett, slik at du kan få pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd med tjenesten.

Det er viktig å merke seg at prisen på Singles50 kan være litt høyere enn på andre datingtjenester. Men, det er verdt å huske på at Singles50 er en spesialisert tjeneste som er rettet mot personer over 50 år. Derfor kan det være verdt prisen fordi tjenesten kan hjelpe deg med å finne den rette personen.

Til slutt, det er viktig å merke seg at betalingen for abonnementet på Singles50 er automatisk fornyet. Dette betyr at du må huske å si opp abonnementet før det utløper hvis du ikke ønsker å fornye det.

Fordeler og ulemper

Singles50 er en datingside som fokuserer på å matche single over 50 år. Som med alle datingsider, har Singles50 både fordeler og ulemper som bør tas i betraktning før man bestemmer seg for å registrere seg.

Fordeler

 • Målrettet mot en spesifikk aldersgruppe: Singles50 er en datingside som er spesielt rettet mot single over 50 år. Dette betyr at du vil ha større sjanse for å finne noen som er på samme livsstadium som deg.
 • Personlighetstest: Singles50 tilbyr en omfattende personlighetstest som hjelper til med å matche deg med personer som har lignende verdier, interesser og personlighetstrekk.
 • Sikkerhet og anonymitet: Singles50 tar sikkerheten til sine brukere på alvor og har strenge retningslinjer for personvern. Dette betyr at du kan være trygg på at dine personlige opplysninger ikke vil bli delt med andre.
 • Gratis registrering: Det er gratis å registrere seg på Singles50, og du kan opprette en profil og se på potensielle kamper før du bestemmer deg for å betale for tjenesten.

Ulemper

 • Begrenset antall kamper: Som en nisje datingside, kan antall potensielle kamper være begrenset. Dette kan føre til at det tar lenger tid å finne noen som passer for deg.
 • Begrenset funksjonalitet med gratis konto: Selv om registrering er gratis, vil du ikke ha tilgang til alle funksjonene til Singles50 med mindre du betaler for tjenesten.
 • Kan være kostbart: Singels50 er en betaltjeneste, og prisene kan være høyere enn andre datingsider. Det er viktig å vurdere om kostnadene er verdt det for deg før du bestemmer deg for å betale for tjenesten.

Alt i alt, hvis du er en single over 50 år og leter etter en seriøs datingside som tar sikkerhet og personvern på alvor, kan Singles50 være et godt alternativ for deg. Men det er viktig å ta hensyn til både fordeler og ulemper før du bestemmer deg for å registrere deg.

Konklusjon

Singles50 er en datingside som henvender seg til seriøse single over 40 år. Tjenesten har en fin brukerflade og gode funksjoner, men den har også fått dårlige anmeldelser fra brukere på Trustpilot.

Det er viktig å huske på at anmeldelser ikke alltid er representative for alle brukere av en tjeneste. Noen brukere kan ha hatt en dårlig opplevelse, mens andre kan ha hatt en god opplevelse.

Det er derfor opp til den enkelte å avgjøre om Singles50 er en bra tjeneste for dem. Det kan være lurt å prøve tjenesten selv og se om den passer til ens behov og preferanser.

Det er også viktig å huske på å være forsiktig når man bruker datingsider, og å være oppmerksom på potensielle svindelforsøk eller falske profiler.

Alt i alt kan Singles50 være en bra tjeneste for seriøse single over 40 år, men det er opp til den enkelte å avgjøre om den passer til deres behov og preferanser.

Sammenlign Singles50 mot andre datingsider

Datingside

Tilgang

Funksjoner

Brukere i Norge

EliteSingles

Gratis, tilbyr betalte funksjoner

Chat og bilder

120.000 medlemmer

Academic Singles

Gratis, tilbyr betalte funksjoner

Chat og bilder

110.000 medlemmer

Match.com

Gratis, tilbyr betalte funksjoner

Chat, bilder og video

300.000 medlemmer

C-Date

Delvis gratis, mye koster

Chat og bilder

Ukjent*

Møteplassen

Mye gratis, mer synlighet koster

Kun chat

130.000 medlemmer

Singles50

Registrering er gratis, men annet koster

Kun chat

56.000 medlemmer

Tinder

Mye er gratis, men mer synlighet koster deg penger

Chat og bilder

Over 500.000 brukere i Norge

Happn

Samme som Tinder, mer synlighet vil koste - Men ellers gratis

Chat og bilder

Over 60.000 brukere i Norge

Badoo

Får gjort mye med gratis konto - Men tilbyr mer synlighet ved betaling

Chat, bilder og livestream

300.000 (Pluss/Minus) medlemmer i Norge