Match.com Test 2023: Priser, erfaringer og funksjoner

Er du på utkikk etter en datingtjeneste som kan hjelpe deg med å finne den rette? Match.com kan være akkurat det du leter etter. Med sine detaljerte profiler og brukervennlige grensesnitt har Match.com vært en av de mest populære dating-appene i mange år. Denne artikkelen vil gi deg en oversikt over prisene, erfaringene og funksjonene til Match.com i 2023.

Prisene for Match.com varierer avhengig av abonnementet du velger. Du kan velge mellom tre forskjellige abonnementer: Basic, Standard og Premium. Basic-abonnementet er det billigste alternativet, men det gir deg begrenset tilgang til funksjonene på plattformen. Standard-abonnementet gir deg tilgang til flere funksjoner, mens Premium-abonnementet gir deg full tilgang til alle funksjonene på Match.com.

Match.com

4.7 av 5

Vår vurdering: Match.com? Det er en gammel traver i datingverden. Folk liker den fordi den er enkel å bruke og du finner en god blanding av folk som alle ser etter noe seriøst. Siden har høy troverdighet siden registrerings prosessen er ganske nøye. Visse funksjoner som video og bilder vil kreve betalt medlemskap.

Match.com er gratis – Men mange funksjoner koster penger

Fordeler

 • Siden har høy troverdighet
 • Tilbyr gratis periode
 • Lange åpningstider på support

Ulemper

 • Mange funksjoner koster penger
 • Tidskrevende registrerings prosess

Annonselenke

Hvis du er nysgjerrig på hva andre brukere har sagt om Match.com, kan du lese erfaringene deres på nettet. Mange brukere har funnet kjærligheten på Match.com og har gitt positive tilbakemeldinger om plattformen. Men som med alle datingtjenester, er det også noen brukere som har hatt negative erfaringer. Det er viktig å huske på at alle opplevelser er forskjellige, og det er opp til deg å bestemme om Match.com er riktig for deg.

ANBEFALT DATINGSIDE

Har du prøvd Spotgee.com?

Spotgee tilbyr nå en gratis periode som lar deg prøve ut tjenesten helt gratis. 9 av 10 som prøver tjenesten forteller at de er fornøyde!

Priser 2023

Hvis du ønsker å finne en partner på Match.com, er det viktig å vite hva du kan forvente når det kommer til priser. Her er en oversikt over de ulike abonnementene du kan velge mellom i 2023.

Månedlig Abonnement

Hvis du ønsker å betale månedlig, kan du velge mellom tre ulike abonnementer på Match.com. Prisene for disse abonnementene varierer avhengig av hvor lenge du ønsker å være medlem.

 • 1 måned: kr 399
 • 3 måneder: kr 999 (kr 333 per måned)
 • 6 måneder: kr 1499 (kr 249 per måned)

Med et månedlig abonnement får du tilgang til alle funksjonene på Match.com, inkludert å kunne sende meldinger og se hvem som har besøkt profilen din.

Årlig abonnement

Hvis du ønsker å spare penger, kan du velge å betale for et årlig abonnement på Match.com. Dette gir deg tilgang til alle funksjonene på nettstedet i ett år. Prisen på et årlig abonnement er kr 2999, eller kr 249 per måned.

Med et årlig abonnement får du tilgang til alle funksjonene på Match.com, inkludert å kunne sende meldinger og se hvem som har besøkt profilen din. I tillegg får du tilgang til eksklusive funksjoner som ikke er tilgjengelige for månedlige abonnenter.

Det er viktig å merke seg at prisene på Match.com kan endre seg over tid. Sjekk alltid nettstedet for de nyeste prisene og tilbudene.

Erfaringer

Når det kommer til brukeropplevelser på Match.com i 2023, er det en god blanding av positive og negative anmeldelser. Her er noen av de vanligste tilbakemeldingene fra brukerne:

Brukeranmeldelser

 • Mange brukere rapporterer om en jevn strøm av potensielle kamper som passer deres preferanser og kriterier. Dette gjør det enkelt å finne noen som kan være en god match.
 • Noen brukere klager på at det kan være vanskelig å filtrere ut uønskede kamper, spesielt hvis du har en veldig bred søkeinnstilling. Dette kan føre til at du får mange uønskede meldinger og kamper.
 • En annen vanlig klage er at det kan være dyrt å bruke Match.com i lengre perioder. Mange brukere rapporterer at prisene kan være høye sammenlignet med andre datingtjenester.

Ekspertvurderinger

 • PCMag gir Match.com en vurdering på 4 av 5 stjerner og roser tjenesten for sin enkle brukergrensesnitt og detaljerte profiler. De påpeker også at Match.com har vært en av de mest populære datingappene i lang tid.
 • Forbes Health gir også en positiv vurdering av Match.com og sier at det er en god tjeneste for single, profesjonelle mennesker som er ute etter et seriøst forhold. De påpeker at Match.com har en høy suksessrate og genererer mange vellykkede kamper hver måned.

Alt i alt, hvis du er ute etter en datingtjeneste som kan hjelpe deg med å finne en seriøs partner, kan Match.com være et godt alternativ. Men det kan være lurt å være klar over at det kan være dyrt å bruke tjenesten i lengre perioder, og at det kan være vanskelig å filtrere ut uønskede kamper.

Funksjoner

Match.com er en av de mest populære dating appene på markedet i dag. Her er noen av funksjonene som gjør Match.com til et godt valg for å finne kjærligheten.

Matchende algoritme

Match.com bruker en avansert algoritme for å matche deg med potensielle partnere. Algoritmen tar hensyn til faktorer som dine interesser, personlighetstrekk og preferanser for å finne de beste kampene for deg. Du kan også justere algoritmen ved å endre preferansene dine når som helst.

Sikkerhetsfunksjoner

Match.com har en rekke sikkerhetsfunksjoner som er utviklet for å beskytte deg mot svindel og uønsket oppførsel. Du kan blokkere eller rapportere brukere som du mistenker for å være upassende eller falske profiler. Match.com har også en funksjon for å verifisere profilen din med et bilde-ID, som kan hjelpe deg med å få mer tillit fra andre brukere.

Kommunikasjonsverktøy

Match.com har en rekke kommunikasjonsverktøy som du kan bruke til å kontakte andre brukere. Du kan sende meldinger, flørter eller virtuelle gaver til personer du er interessert i. Match.com har også en funksjon for videochat, som kan være en flott måte å bli bedre kjent med noen før du møter dem personlig.

Match.com tilbyr også en rekke andre funksjoner, inkludert muligheten til å se hvem som har sett profilen din, og en funksjon for å søke etter kampene dine basert på spesifikke kriterier. Med alle disse funksjonene er det ikke rart at Match.com forblir en av de mest populære dating appene på markedet i dag.

Konklusjon

Etter å ha testet Match.com i 2023 kan vi konkludere med at dette er en av de beste datingsidene på markedet. Det er mange medlemmer på plattformen, og du vil derfor ha gode sjanser for å finne den rette.

Prisene er rimelige, spesielt hvis du velger å betale for flere måneder av gangen. Det er også mange funksjoner som gjør det enkelt å finne noen som passer til deg. For eksempel kan du søke etter personer basert på deres interesser, utdannelse og bosted.

En annen fordel med Match.com er at det er enkelt å bruke. Du vil ikke trenge mye teknisk kunnskap for å registrere deg og starte å søke etter en partner. Det er også en god mobilapp som gjør det enkelt å bruke Match.com mens du er på farten.

Til slutt vil vi anbefale Match.com til alle som er på jakt etter en partner. Det er en pålitelig og effektiv datingside som vil hjelpe deg med å finne den rette personen for deg.

Sammenlign Match.com mot andre datingsider

Datingside

Tilgang

Funksjoner

Brukere i Norge

EliteSingles

Gratis, tilbyr betalte funksjoner

Chat og bilder

120.000 medlemmer

Academic Singles

Gratis, tilbyr betalte funksjoner

Chat og bilder

110.000 medlemmer

Match.com

Gratis, tilbyr betalte funksjoner

Chat, bilder og video

300.000 medlemmer

C-Date

Delvis gratis, mye koster

Chat og bilder

Ukjent*

Møteplassen

Mye gratis, mer synlighet koster

Kun chat

130.000 medlemmer

Singles50

Registrering er gratis, men annet koster

Kun chat

56.000 medlemmer

Tinder

Mye er gratis, men mer synlighet koster deg penger

Chat og bilder

Over 500.000 brukere i Norge

Happn

Samme som Tinder, mer synlighet vil koste - Men ellers gratis

Chat og bilder

Over 60.000 brukere i Norge

Badoo

Får gjort mye med gratis konto - Men tilbyr mer synlighet ved betaling

Chat, bilder og livestream

300.000 (Pluss/Minus) medlemmer i Norge