Brukervilkår for Datingplassen.no

Velkommen til Datingplassen.no. Ved å bruke vår nettside og tjenester, aksepterer du følgende vilkår og betingelser. Vennligst les dem nøye.

1. Aksept av vilkår Ved å opprette en brukerkonto eller ved å benytte Datingplassen.no, godtar du å være bundet av disse brukervilkårene.

2. Registrering For å bruke våre tjenester, må du registrere deg med gyldig e-postadresse og velge et passord. Du er selv ansvarlig for å holde passordet ditt konfidensielt.

3. Brukeratferd Du forplikter deg til å bruke nettsiden på en måte som er i samsvar med alle gjeldende lover og regelverk, og ikke på en måte som er skadelig for vårt rykte eller virksomhet.

4. Personvern Ditt personvern er viktig for oss. Vår personvernpolicy forklarer hvordan vi samler inn og bruker din personlige informasjon.

5. Immaterielle rettigheter Alt innhold på Datingplassen.no, inkludert tekst, grafikk og koder, er beskyttet av immaterielle rettigheter og eies av Datingplassen.no eller lisensieres til oss.

6. Ansvarsbegrensning Datingplassen.no er ikke ansvarlig for noen form for skade eller tap som oppstår som følge av din bruk av nettsiden.

7. Endringer i vilkårene Vi forbeholder oss retten til å endre disse brukervilkårene. Eventuelle endringer vil bli publisert på denne siden.

8. Jurisdiksjon Disse vilkårene er underlagt lovene i Norge, og du samtykker i å underkaste deg jurisdiksjonen til domstolene i Norge.

Kontakt oss Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående våre brukervilkår, vennligst kontakt oss på info@datingplassen.no.