Sukker.no test: Er dette en god datingside? Vi undersøker nærmere!

Sukker.no er en av de mest populære datingsidene i Norge. Den ble lansert i 2004 og har siden den gang hjulpet tusenvis av single å finne kjærligheten. Men er Sukker.no virkelig så bra som det hevder å være? I denne artikkelen vil vi utforske Sukker.no nærmere og gi deg en grundig vurdering av denne datingsiden.

Først og fremst vil vi se på hva Sukker.no tilbyr sine brukere. Vi vil undersøke funksjonene som er tilgjengelige for å hjelpe deg med å finne en partner og se hvor enkle de er å bruke. Videre vil vi se på medlemsbasen til Sukker.no og undersøke om det er en god kjønnsfordeling og om det er mange aktive brukere. Til slutt vil vi gi deg vår vurdering av Sukker.no og fortelle deg om vi mener det er en god datingside for norske single.

Hva er Sukker.no?

Sukker.no er en av de største og mest populære datingsidene i Norge. Den ble etablert i 2004 av SINTEF-forskere Morten Gulliksen og Morten Berg. Sukker.no er en 100% norsk tjeneste, og den har vokst seg til å bli den største datingside i Norge med over 872.000 registrerte profiler per 2019.

Sukker.no

4.7 av 5

Vår vurdering: Sukker.no står ut som en etablert datingside i Norge, kjent for sitt vitenskapelige matchmaking og singelfester. Den har vært en pådriver for seriøse forhold siden 2004, men vær oppmerksom på at enkelte funksjoner krever et betalt abonnement.

Sukker.no er gratis – Men mange funksjoner koster penger

Fordeler

 • Siden har høy troverdighet
 • Tilbyr gratis periode
 • Lange åpningstider på support

Ulemper

 • Mange funksjoner koster penger
 • Tidskrevende registrerings prosess

Annonselenke

Sukker.no har en unik matchmaking-funksjon som hjelper brukerne med å finne den perfekte partneren. Det er enkelt å registrere seg på Sukker.no, og det tar bare noen minutter å opprette en profil. Brukerne kan legge til informasjon om seg selv, inkludert interesser, preferanser, og bilder.

Sukker.no har også en mobilapp som gjør det enkelt å bruke tjenesten på farten. Appen er tilgjengelig for både iOS og Android-enheter.

En av fordelene med Sukker.no er at det er mange registrerte brukere, og kjønnsfordelingen er nærmest 50/50. Det betyr at det er en god sjanse for at brukerne vil finne noen som passer til deres preferanser.

Sukker.no har også en god kundeservice som er tilgjengelig for å hjelpe brukerne med eventuelle spørsmål eller problemer. Tjenesten tilbyr også ulike priser og abonnementer, slik at brukerne kan velge det som passer best for dem.

Alt i alt er Sukker.no en godt etablert aktør i datingmarkedet i Norge, og det er en tjeneste som kan anbefales til de fleste norske single som er på jakt etter en partner.

ANBEFALT DATINGSIDE

Har du prøvd Spotgee.com?

Spotgee tilbyr nå en gratis periode som lar deg prøve ut tjenesten helt gratis. 9 av 10 som prøver tjenesten forteller at de er fornøyde!

Sukker.no Test: Vår Erfaring

Sukker.no er en av de mest populære datingsidene i Norge, og det er ikke uten grunn. Tjenesten har enkel navigasjon og en intuitiv plattform som gjør det enkelt for brukere å finne en match. Sukker.no har også en mobilapp, som gjør det mulig å bruke tjenesten når som helst og hvor som helst.

En av de største fordelene med Sukker.no er at det er en norsk tjeneste. Det betyr at det er enkelt å finne andre norske single som leter etter et seriøst forhold. Tjenesten har også en god kjønnsfordeling, med nesten like mange menn og kvinner som brukere.

Sukker.no har en rekke funksjoner som gjør det enkelt å finne en match. Du kan søke etter potensielle partnere basert på alder, geografisk beliggenhet, interesser og mye mer. Tjenesten har også en “match”-funksjon som bruker en algoritme for å finne personer som passer godt sammen.

En annen fordel med Sukker.no er at det er en gratis tjeneste. Du kan registrere deg og bruke tjenesten uten å betale for en abonnement. Men det er også mulig å kjøpe en premium-abonnement, som gir deg tilgang til flere funksjoner og muligheter.

Alt i alt er Sukker.no en god datingside for norske single som leter etter et seriøst forhold. Tjenesten har enkel navigasjon, en god kjønnsfordeling og en rekke funksjoner som gjør det enkelt å finne en match.

Brukervennlighet

Sukker.no er kjent for å være en av de mest brukervennlige datingsidene i Norge. Nettsiden har et enkelt og oversiktlig design som gjør det enkelt å navigere og finne det man leter etter.

På forsiden av Sukker.no kan man se profiler til andre medlemmer, og man kan enkelt sortere disse etter alder, bosted og interesser. Det er også enkelt å søke etter profiler ved å bruke søkefunksjonen øverst på siden.

En annen funksjon som gjør Sukker.no så brukervennlig er at man kan se når andre medlemmer har vært innom profilen din. Dette gjør det enklere å vite hvem som er interessert i deg, og man kan enkelt kontakte disse medlemmene for å starte en samtale.

Sukker.no har også en mobilapp som er tilgjengelig både for iOS og Android. Appen har de samme funksjonene som nettsiden, og gjør det enkelt å bruke Sukker.no når man er på farten.

Alt i alt er Sukker.no en svært brukervennlig datingside som gjør det enkelt å finne andre medlemmer og starte samtaler.

Funksjoner som er inkludert

Sukker.no er en norsk datingside som tilbyr mange funksjoner for å hjelpe brukerne med å finne en match. Her er noen av funksjonene som tilbys på Sukker.no:

Matchsystem

Sukker.no har et matchende system som bruker en rekke kriterier for å matche brukere. Dette inkluderer interesser, personlighetstrekk og preferanser for hva de ser etter i en partner. Systemet gir også en prosentandel som viser hvor godt to personer matcher. Dette kan hjelpe brukere med å finne noen som passer godt sammen med dem.

Kommunikasjonsalternativer

Sukker.no har flere alternativer for kommunikasjon mellom brukere. Dette inkluderer chat, meldinger og e-post. Brukere kan også sende “blunk” til hverandre for å vise interesse. Det er også mulig å blokkere eller rapportere brukere som man ikke ønsker å ha kontakt med.

Sukker.no tilbyr også en rekke andre funksjoner, inkludert søkefiltre, mulighet for å se hvem som har besøkt profilen din, og en “hot or not” funksjon for å vise interesse for andre brukere. Alt i alt tilbyr Sukker.no mange funksjoner som kan hjelpe brukere med å finne en match.

Her er alle tjenestene du får hos Sukker.no

 • Matchsystem
 • Matchlister
 • Dating på mobilen
 • Gratis meldinger og chat
 • Datingmagasinet

Sikkerhet og personvern

Sukker.no er en datingside som tar sikkerheten til sine brukere på alvor. De har implementert en rekke tiltak for å sikre at personvernet til brukerne blir ivaretatt, og at det ikke skjer noen uønskede hendelser på plattformen.

En av de viktigste sikkerhetstiltakene som Sukker.no har implementert, er en streng verifiseringsprosess for nye brukere. Dette betyr at alle som ønsker å opprette en profil på Sukker.no, må gjennom en omfattende verifiseringsprosess der de blir bedt om å oppgi personopplysninger og laste opp et gyldig ID-kort.

Sukker.no har også en rekke andre sikkerhetstiltak på plass, som for eksempel en streng anti-svindel policy og en kryptert plattform som beskytter brukernes personopplysninger mot uautorisert tilgang.

Når det gjelder personvern, har Sukker.no en omfattende personvernerklæring som beskriver hvordan de samler inn og bruker personopplysninger. De har også implementert en rekke personverninnstillinger som gir brukerne full kontroll over hvilke opplysninger som deles med andre brukere på plattformen.

Alt i alt er Sukker.no en datingside som tar sikkerhet og personvern på alvor. Deres omfattende sikkerhetstiltak og personvernerklæring gjør det trygt og sikkert å bruke plattformen for å finne en partner.

Priser og medlemskap

Sukker.no tilbyr både gratis og betalt medlemskap. Som gratismedlem kan man opprette en profil, søke etter andre brukere, og motta meldinger fra betalende medlemmer. Betalende medlemmer får tilgang til flere funksjoner, inkludert å kunne sende meldinger til alle brukere.

Prisene for betalt medlemskap hos Sukker.no er som følger:

 • 1 måned: 399 kr
 • 3 måneder: 897 kr (299 kr/måned)
 • 6 måneder: 1494 kr (249 kr/måned)
 • 12 måneder: 2394 kr (199 kr/måned)

Det er verdt å merke seg at prisene kan variere noe avhengig av kampanjer og tilbud. Sukker.no tilbyr også en prøveperiode på 14 dager for 49 kr.

Det er flere betalingsmåter tilgjengelig, inkludert kredittkort og faktura. For å unngå automatisk fornyelse av medlemskapet må man avslutte abonnementet manuelt før det utløper.

Sukker.no tilbyr også en “Pluss-medlemskap” til en ekstra kostnad. Dette gir blant annet muligheten til å se hvem som har besøkt profilen din og å få en høyere plassering i søkeresultatene.

Generelt sett er prisene hos Sukker.no sammenlignbare med andre datingsider på markedet. Det er også verdt å merke seg at Sukker.no tilbyr en gratis prøveperiode for å teste ut tjenesten før man bestemmer seg for å betale for medlemskap.

Kundeservice

Sukker.no har et støtteteam som er tilgjengelig for å hjelpe medlemmer med eventuelle spørsmål eller problemer. Kundeservice kan nås via e-post eller telefon, og de er tilgjengelige fra mandag til fredag fra klokken 9.00 til 16.00.

Sukker.no har også en FAQ-side som gir svar på de vanligste spørsmålene som medlemmer kan ha. FAQ-siden er en nyttig ressurs som kan hjelpe medlemmer med å finne svar på spørsmål om betaling, profilinnstillinger, personvern og sikkerhet på plattformen.

Kundeservice-teamet på Sukker.no får vanligvis positive tilbakemeldinger fra medlemmer som har hatt kontakt med dem. Medlemmer har uttalt at teamet er vennlig og hjelpsomt, og at de har fått rask og effektiv hjelp når de har hatt problemer eller spørsmål angående plattformen.

Sukker.no tilbyr også en “sikkerhetsgaranti” til medlemmene sine. Dette innebærer at hvis et medlem opplever uønsket oppførsel fra en annen bruker, kan de kontakte kundeservice og rapportere problemet. Sukker.no vil da undersøke saken og eventuelt suspendere eller utestenge den aktuelle brukeren fra plattformen.

Alt i alt, Sukker.no har et godt kundeserviceteam og tilbyr en rekke ressurser for medlemmer som trenger hjelp eller har spørsmål angående plattformen.

Fordeler og ulemper

Sukker.no er en av de mest populære datingsidene i Norge. Her er noen fordeler og ulemper ved å bruke denne tjenesten:

Fordeler

 • Sukker.no har en unik matchmaking-funksjon som hjelper brukerne med å finne den perfekte partneren. Dette gjør det enklere for folk å finne noen som passer godt sammen med dem.
 • Tjenesten har over 800 000 registrerte brukere, noe som betyr at det er mange potensielle partnere å velge mellom.
 • Sukker.no har en 100% norsk tjeneste, noe som betyr at brukerne kan være sikre på at de kommuniserer med andre norske mennesker.
 • Sukker.no arrangerer også singelfester med matching, som gir brukerne en mulighet til å møte andre single mennesker i en avslappet og sosial setting.

Ulemper

 • Sukker.no har ikke den beste plattformen eller appen sammenlignet med andre datingtjenester. Dette kan gjøre det vanskeligere for brukerne å finne det de leter etter.
 • De fleste av Sukker.no’s brukere bor i storbyene, noe som kan gjøre det vanskeligere for folk som bor på mindre steder å finne noen i nærheten.
 • Det er ikke så mange brukere over 50 år på Sukker.no, så eldre mennesker kan ha vanskeligheter med å finne noen på denne tjenesten.

Alt i alt er Sukker.no en god datingside med mange fordeler. Det er verdt å prøve ut tjenesten hvis du er på jakt etter en partner, men husk at det også har noen ulemper som du bør være klar over.

Konklusjon

Sukker.no er en av de mest populære datingsidene i Norge, og det er ikke uten grunn. Plattformen har mange registrerte brukere, og kjønnsfordelingen er nærmest 50/50. Sukker.no har også en unik matchmaking-funksjon som har hjulpet mange mennesker med å finne den perfekte partneren.

Ifølge en undersøkelse gjennomført av Sukker.no selv, har hele 68 % av nettdatingparene funnet hverandre gjennom deres plattform. Dette er en imponerende statistikk som viser at Sukker.no virkelig kan hjelpe folk med å finne kjærligheten.

Men Sukker.no er ikke perfekt. Noen brukere har rapportert om at plattformen kan være litt vanskelig å navigere, spesielt for yngre mennesker. Sukker.no består i stor grad av mennesker over 30 år, og det kan være litt vanskelig for yngre mennesker å finne jevnaldrende her.

Alt i alt kan vi konkludere med at Sukker.no er en god datingside som virkelig kan hjelpe deg med å finne kjærligheten. Plattformen har mange registrerte brukere, en unik matchmaking-funksjon og en imponerende suksessrate når det gjelder å koble sammen nettdatingpar.

Sukker.no sammenlignet mot andre datingsider

Datingside

Tilgang

Funksjoner

Brukere i Norge

EliteSingles

Gratis, tilbyr betalte funksjoner

Chat og bilder

120.000 medlemmer

Academic Singles

Gratis, tilbyr betalte funksjoner

Chat og bilder

110.000 medlemmer

Match.com

Gratis, tilbyr betalte funksjoner

Chat, bilder og video

300.000 medlemmer

C-Date

Delvis gratis, mye koster

Chat og bilder

Ukjent*

Møteplassen

Mye gratis, mer synlighet koster

Kun chat

130.000 medlemmer

Singles50

Registrering er gratis, men annet koster

Kun chat

56.000 medlemmer

Tinder

Mye er gratis, men mer synlighet koster deg penger

Chat og bilder

Over 500.000 brukere i Norge

Happn

Samme som Tinder, mer synlighet vil koste - Men ellers gratis

Chat og bilder

Over 60.000 brukere i Norge

Badoo

Får gjort mye med gratis konto - Men tilbyr mer synlighet ved betaling

Chat, bilder og livestream

300.000 (Pluss/Minus) medlemmer i Norge