Bumble datingside i Norge: Fungerer det bra?

Hva er Bumble?

Bumble er en populær datingside og app som ble lansert i 2014 av Whitney Wolfe Herd. Den er kjent for å være en plattform hvor kvinnene har kontrollen, da det kun er de som kan starte samtaler etter en match. Bumble har også en funksjon for å finne venner og jobbmuligheter i tillegg til dating.

På Bumble kan brukere lage en profil ved å laste opp bilder og skrive en kort beskrivelse av seg selv. Deretter kan man sveipe gjennom andres profiler og velge å like eller avvise dem. Hvis to personer liker hverandres profiler, vil det bli en match og de kan begynne å chatte.

Bumble er tilgjengelig både som en gratis og en betalt versjon. Med den betalte versjonen, kalt Bumble Boost, kan brukere se hvem som har likt profilen deres, forlenge tiden på en match, og få tilgang til flere avanserte filtreringsalternativer.

Ifølge en anmeldelse har Bumble over 3 millioner månedlige besøk fra USA og 6,3 millioner over hele verden. Den har også blitt populær i Norge, men det er ikke klart hvor mange nordmenn som bruker appen.

Hvordan funksjoner får man på Bumble?

Bumble datingside har mange funksjoner som gjør det enkelt å finne en match. Her er noen av funksjonene som skiller Bumble fra andre datingsider:

Bilde illustrerer hvordan samtale vinduet ser ut hos Bumble

Et bra matchsystem

Bumble har en unik matchmaking-prosess, der kvinner må ta det første skrittet. Dette betyr at menn ikke kan sende meldinger til kvinner før kvinnen har tatt kontakt. Dette bidrar til å skape et tryggere og mer respektfullt miljø for kvinner på datingside.

Bumble har også en funksjon som heter BFF, som lar brukere finne venner i stedet for å søke etter romantiske partnere. Dette er en flott funksjon for de som er nye i byen eller ønsker å utvide sosiale sirkler.

Enkel app og design

Bumble har et brukervennlig grensesnitt og en moderne design. Det er enkelt å navigere på appen og finne de forskjellige funksjonene. Appen har også en funksjon for å filtrere kamper etter interesse og geografisk område.

Bumble tilbyr også en betalt versjon av appen som gir brukerne flere funksjoner, inkludert muligheten til å se hvem som har likt profilen deres og muligheten til å tilbakestille et ved et uhell sveip til venstre.

Konklusjon

Bumble datingside er en flott plattform for de som ønsker å finne romantiske partnere eller venner i Norge. Appen har mange funksjoner som gjør det enkelt å finne kamper og skape meningsfulle forhold. Selv om det er andre datingsider og apper tilgjengelig i Norge, skiller Bumble seg ut med sin unike matchmaking-prosess og brukervennlige grensesnitt.

Fordeler hvis du bruker Bumble i Norge

Bumble er en populær datingside i Norge som har mange fordeler. Her er noen av de viktigste:

Sikkerhet og personvern

Bumble har fantastiske sikkerhetsfunksjoner og personvern. Appen har en streng policy mot hatefulle ytringer og trakassering. Bumble har også en funksjon som lar brukere rapportere upassende oppførsel eller innhold.

Brukerbase i Norge

Bumble har en stor brukerbase i Norge, og det er enkelt å finne potensielle partnere eller venner i nærheten. Bumble har også en funksjon som lar brukere søke etter personer basert på interesse og beliggenhet.

Ifølge våre egne undersøkelser er Bumble en av de beste datingsidene i Norge. Plattformen har vært en av de ledende datingtjenestene i Norge siden 2016 og har en stor medlemsbase. Bumble er spesielt populær blant kvinner som ønsker å ta det første steget i datingprosessen.

Hvordan skiller Bumble seg ut fra andre datingsider?

DatingsidePrisBrukerbaseFunksjoner
BumbleGratis, men med mulighet for å kjøpe premium-funksjonerStor brukerbase i NorgeMulighet for å søke etter personer basert på interesse og beliggenhet
TinderGratis, men med mulighet for å kjøpe premium-funksjonerVeldig stor brukerbase i NorgeEnkelt, og kanskje den mest brukte datingappen i hele Norge.
SukkerGratis, men med mulighet for å kjøpe premium-funksjonerMedium brukerbase i NorgePasser litt for dem som er litt eldre, men vi ser også at mange i 20-års alderen begynner og bruke Sukker.no aktivt.
EliteSinglesGratis, men med mulighet for å kjøpe premium-funksjonerMedium brukerbase i NorgeFor deg som har høyere utdanning og ute etter noe serriøst.

Bumble er en av de beste datingsidene i Norge, men det finnes også andre gode alternativer som Tinder, Sukker og EliteSingles. Det er viktig å finne en datingside som passer for deg og dine behov.

Ulemper med Bumble i Norge

Bumble er en populær datingside i Norge, men det er noen ulemper du bør være oppmerksom på før du registrerer deg.

Hva koster de ulike pakkene?

Bumble tilbyr en gratis versjon og en betalt versjon kalt Bumble Boost. Den gratis versjonen gir deg tilgang til de grunnleggende funksjonene, men du må betale for å få tilgang til ekstra funksjoner som for eksempel ubegrenset swipes og muligheten til å se hvem som har likt profilen din.

Prisene for Bumble Boost varierer avhengig av hvor lenge du ønsker å abonnere. Et månedsabonnement koster rundt 200 kroner, men du kan spare penger ved å kjøpe et lengre abonnement.

Brukeropplevelse

Bumble har en brukervennlig plattform, men noen brukere kan finne det irriterende at de må vente på at kvinner skal ta det første steget. Dette kan føre til at det tar lengre tid å matche med noen.

En annen ulempe med Bumble er at det ikke er like populært som andre datingapper i Norge, som for eksempel Tinder. Dette kan gjøre det vanskeligere å finne en match, spesielt hvis du bor i en mindre by eller tettsted.

Til tross for disse ulempene har Bumble fortsatt mange fordeler og er en god datingside å bruke i Norge. Det er imidlertid viktig å være klar over ulempene før du velger å registrere deg.

FunksjonBumbleTinder
Gratis versjonJaJa
Betalt versjonJaJa
Pris for betalt versjon200 kr/måned150 kr/måned
Antall brukere i NorgeUkjentOver 1 million

Hvordan optimalisere bumble profilen din

For å få mest mulig ut av Bumble-datingsiden, er det viktig å optimalisere profilen din. Ved å følge noen enkle tips og triks kan du øke sannsynligheten for å få flere kamper og potensielle datoer.

Nysgjerrig på og se hvordan kvinner bruker Bumble-appen? Sjekk ut videoen under:

Profilbilder

Profilbildene dine er det første inntrykket potensielle matcher vil få av deg, så det er viktig å velge bilder som viser deg fra din beste side. Her er noen tips for å velge de beste profilbildene:

  • Velg bilder som viser deg i godt lys og er av høy kvalitet.
  • Velg bilder som viser deg i forskjellige situasjoner og settinger, for å gi et inntrykk av hvem du er som person.
  • Unngå bilder som er for gamle eller som ikke viser deg tydelig.
  • Ikke bruk bare selfies – inkluder også bilder tatt av andre eller bilder tatt av deg i forskjellige situasjoner.

Bio Tips

Biografien din er en annen viktig del av profilen din, og kan hjelpe potensielle matcher med å få et bedre inntrykk av hvem du er som person. Her er noen tips for å skrive en god biografi:

  • Hold det kort og søtt – en kort og konsis biografi er ofte mer effektiv enn en lang og detaljert en.
  • Vær spesifikk om interessene dine – dette vil hjelpe deg med å finne matcher som deler de samme interessene som deg.
  • Vær positiv og optimistisk – unngå negativitet eller klaging i biografien din.
  • Vær ærlig – ikke prøv å fremstille deg selv som noen du ikke er.

Ved å følge disse tipsene kan du optimalisere Bumble-profilen din og øke sjansene dine for å finne en match.

Bumble sammenlignet mot andre apper

Bumble er en av de mest populære datingappene i Norge. Men hvordan står den opp mot andre datingsider i Norge? Her er en sammenligning mellom Bumble og to andre populære datingapper i Norge: Tinder og Happn.

Bumble Vs Tinder

Både Bumble og Tinder har mange likheter, men det er også noen forskjeller mellom dem. Begge appene lar brukerne sveipe til høyre eller venstre for å vise interesse for en potensiell kamp. Men på Bumble er det kvinnene som må ta det første skrittet og sende en melding først. På Tinder kan begge parter sende meldinger når de matcher.

En annen forskjell mellom Bumble og Tinder er at Bumble har en funksjon som lar brukerne filtrere etter hva slags forhold de er ute etter, for eksempel vennskap eller seriøse forhold. På Tinder kan brukerne også filtrere etter alder og avstand.

Når det gjelder priser, har Bumble en gratisversjon og en premiumversjon som koster fra 169 kr per måned. Tinder tilbyr også en gratisversjon, men premiumversjonen koster fra 129 kr per måned.

Les mer om Tinder testen her.

Bumble Vs Happn

Happn er en annen populær datingapp i Norge. En av forskjellene mellom Happn og Bumble er at Happn bruker GPS for å finne potensielle kamper i nærheten av deg. På Bumble må du selv velge hvor stor avstand du vil ha mellom deg og potensielle kamper.

En annen forskjell mellom Bumble og Happn er at på Happn kan du se hvilke personer du har krysset veier med i virkeligheten, mens på Bumble ser du kun personer som befinner seg innenfor den avstanden du har valgt.

Når det gjelder priser, har Happn en gratisversjon og en premiumversjon som koster fra 139 kr per måned. Bumble har også en gratisversjon og en premiumversjon som koster fra 169 kr per måned.

Les mer om Happn testen her.

FunksjonerBumbleTinderHappn
Kvinner tar det første skrittetJaNeiNei
Filtrere etter forholdstypeJaNeiNei
GPS-basert matchingNeiNeiJa
Kostnad for premiumversjonFra 169 kr/mndFra 129 kr/mndFra 139 kr/mnd

Selv om Bumble har noen forskjeller fra Tinder og Happn, er det vanskelig å si om den er bedre eller verre enn de andre appene. Det kommer helt an på hva slags funksjoner og matching-algoritmer som passer deg best.