eDarling test – Alt du trenger å vite om denne datingsiden

eDarling er en datingside som hevder å være for de som søker et seriøst og langvarig forhold. Men er det virkelig en god datingside? I denne artikkelen vil vi se nærmere på priser, funksjoner, fordeler, ulemper, omtaler og mye mer for å gi deg en grundig eDarling-test.

eDarling er en av de største matchmakingsidene i Europa og tilbyr en omfattende personlighetstest for å matche brukere basert på deres personlighet, interesser og ønsker for en partner. Men selv om det kan være en god match for noen, er det ikke nødvendigvis den beste matchen for alle.

Hva koster eDarling?

eDarling er en datingside som tilbyr både gratis og betalt medlemskap. Prisene varierer avhengig av hvilken type medlemskap du velger, og hvor lenge du ønsker å være medlem.

eDarling

1.5 av 5

Vår vurdering: eDarling gir inntrykk av å være en solid datingside for voksne over 35 som er ute etter noe seriøst. Med en personlighetstest hjelper den deg å finne en god match uten for mye styr. Registreringen er grei, og det er godt med fokus på sikkerhet, noe som er betryggende. Det er ikke stedet for tilfeldig dating, men hvis du er klar for ekte forpliktelser, kan eDarling være verdt et forsøk.

EliteSingles er gratis – Men mange funksjoner koster penger

Fordeler

 • Siden har høy troverdighet
 • Tilbyr gratis periode
 • Lange åpningstider på support

Ulemper

 • Mange funksjoner koster penger
 • Tidskrevende registrerings prosess

Annonselenke

For å kunne sende meldinger og se bilder i full størrelse, må man ha et Premium-medlemskap. Prisene for Premium-medlemskap starter på 399 kr per måned for en måned, og går ned til 179 kr per måned for et 12-måneders abonnement.

eDarling tilbyr også en Premium PLUS-medlemskap som gir deg ekstra fordeler, som blant annet en personlig rapport og en dypere analyse av personlighetstesten din. Prisene for Premium PLUS-medlemskap starter på 499 kr per måned for en måned, og går ned til 249 kr per måned for et 12-måneders abonnement.

Det er verdt å merke seg at prisene kan variere avhengig av kampanjer og tilbud som til enhver tid gjelder. Det kan derfor lønne seg å følge med på nettsiden og nyhetsbrevet til eDarling for å få med seg de beste prisene.

I tillegg til betalte medlemskap, tilbyr eDarling også et gratismedlemskap som gir deg mulighet til å opprette en profil og ta personlighetstesten. Gratismedlemskapet gir deg også mulighet til å se profilbilder i miniatyrformat og motta meldinger fra Premium-medlemmer.

ANBEFALT DATINGSIDE

Har du prøvd Spotgee.com?

Spotgee tilbyr nå en gratis periode som lar deg prøve ut tjenesten helt gratis. 9 av 10 som prøver tjenesten forteller at de er fornøyde!

Hvordan funksjoner er inkludert?

eDarling er en datingside som tilbyr en rekke funksjoner for å hjelpe brukerne med å finne en potensiell partner. Her er noen av de viktigste funksjonene som eDarling tilbyr:

 • Personlighetstest: eDarling tilbyr en omfattende personlighetstest som hjelper med å finne en match basert på personlighetstrekk og interesser. Testen består av nærmere 200 spørsmål og tar omtrent 30 minutter å fullføre.
 • Matchmaking: Basert på resultatene fra personlighetstesten, vil eDarling presentere brukerne for matchende kontaktforslag. Disse forslagene vil være basert på personlighetstrekk, interesser og andre faktorer som er viktige for et vellykket forhold.
 • Søkefunksjon: I tillegg til matchmaking, kan brukerne også søke etter potensielle partnere manuelt. Søkefunksjonen lar brukerne søke etter kriterier som alder, geografisk beliggenhet og interesser.
 • Meldingssystem: eDarling har et integrert meldingssystem som lar brukerne kommunisere med hverandre på plattformen. Dette gjør det enkelt å holde kontakten med potensielle partnere og bli kjent med dem bedre.
 • Sikkerhet: eDarling tar sikkerhet på alvor og har implementert en rekke sikkerhetstiltak for å beskytte brukernes personlige informasjon og personvern. Dette inkluderer blant annet SSL-kryptering og manuell godkjennelse av profiler.
 • App: eDarling har også en mobilapp som gjør det enkelt å bruke plattformen på farten. Appen er tilgjengelig for både iOS og Android-enheter.

Samlet sett tilbyr eDarling en rekke funksjoner som kan hjelpe brukerne med å finne en potensiell partner. Med en omfattende personlighetstest, matchmaking og søkefunksjon, er det enkelt å finne noen som passer til ens preferanser og ønsker.

Fordeler

eDarling er en anerkjent datingside som tilbyr en rekke fordeler for brukerne sine. Her er noen av fordelene:

Matchmaking system

eDarling bruker et avansert matchmaking system som hjelper brukerne med å finne den rette personen. Systemet tar hensyn til faktorer som personlighet, interesser og preferanser for å gi deg de beste matchene. Dette gjør det lettere å finne noen som passer perfekt for deg, og øker sjansene for å finne en langsiktig partner.

Sikkerhet og personvern

eDarling tar sikkerhet og personvern på alvor. De har implementert strenge sikkerhetstiltak for å beskytte brukernes personlige informasjon og forhindre svindel og misbruk. I tillegg tilbyr de en anonymitetsfunksjon som lar deg skjule navnet ditt og andre personlige opplysninger fra andre brukere. Dette gir deg full kontroll over hvem som kan se profilen din og hva de kan se.

eDarling er også kjent for å ha en høy suksessrate når det gjelder å matche brukere med langsiktige partnere. Dette skyldes i stor grad deres avanserte matchmaking system og fokus på personlighet og interesser.

Samlet sett er eDarling en god datingside for de som søker et seriøst forhold. Med deres avanserte matchmaking system og fokus på sikkerhet og personvern, kan du være trygg på at du vil ha en positiv opplevelse på plattformen.

Ulemper med tjenesten

eDarling er en populær datingside som tilbyr et bredt utvalg av funksjoner for å hjelpe brukere med å finne en passende partner. Likevel, som med alle datingsider, er det noen ulemper som brukerne bør være klar over før de velger å bruke tjenesten.

Begrenset gratis versjon

En av de største ulempene med eDarling er at den gratis versjonen har begrensninger. Selv om brukere kan registrere seg og opprette en profil gratis, kan de ikke få tilgang til alle funksjonene som tilbys på plattformen. For eksempel kan de ikke se bilder av andre brukere eller sende meldinger til noen som de er interessert i å bli kjent med. Dette kan være frustrerende for brukere som ønsker å teste ut tjenesten før de bestemmer seg for å betale for et premiummedlemskap.

Tidkrevende profil opprettelse

En annen ulempe med eDarling er at det kan ta tid å opprette en profil. Plattformen stiller mange spørsmål om brukerens interesser, personlighet og preferanser for å hjelpe med å matche dem med en passende partner. Mens dette kan være nyttig for å finne en god match, kan det også være tidkrevende og overveldende for noen brukere. Noen brukere kan også føle at spørsmålene er for personlige, og at de ikke ønsker å dele så mye informasjon om seg selv på en datingside.

Til tross for disse ulempene, er eDarling fortsatt en av de beste datingsidene for å finne et langsiktig forhold. Det er viktig for brukere å vurdere både fordeler og ulemper før de bestemmer seg for å bruke plattformen.

Hva sier kundene om eDarling?

eDarling er en datingside som har fått mye oppmerksomhet i Norge. Mange brukere har delt sine erfaringer med tjenesten, og eksperter har også gitt sine vurderinger. Her vil vi se nærmere på hva brukere og eksperter har sagt om eDarling.

Brukererfaringer

Mange brukere har rapportert om positive erfaringer med eDarling. De fleste brukerne har funnet tjenesten enkel å bruke og har hatt gode opplevelser med å kommunisere med andre medlemmer. Mange har også rapportert om å ha funnet langsiktige forhold gjennom tjenesten.

Noen brukere har imidlertid rapportert om problemer med å finne passende kamper, og noen har også rapportert om problemer med å kommunisere med andre medlemmer. Det er også noen som har rapportert om problemer med prisingen av tjenesten.

Ekspertvurderinger

Eksperter har også gitt sine vurderinger av eDarling. Mange eksperter har rost tjenesten for sin brukervennlighet og sin effektivitet i å matche brukere med passende kamper. Eksperter har også rost tjenesten for sin sikkerhet og personvernfokus.

Noen eksperter har imidlertid uttrykt bekymring for prisingen av tjenesten og har påpekt at den kan være dyrere enn andre datingsider på markedet. Andre eksperter har også påpekt at tjenesten kan være mindre effektiv for brukere som søker uformelle forhold.

Alt i alt har eDarling fått positive omtaler fra både brukere og eksperter. Mens noen brukere har rapportert om problemer med tjenesten, har de fleste hatt positive erfaringer. Eksperter har også gitt tjenesten positive vurderinger, selv om noen har uttrykt bekymring for prisingen.

Konklusjon

eDarling er en god datingside for de som leter etter et langsiktig forhold. Datingsiden tilbyr grunnleggende funksjoner gratis, men for å få tilgang til alle funksjoner må man betale. Prisene er litt høye sammenlignet med andre datingsider, men det er verdt det for de som ønsker å finne en seriøs partner.

eDarling har et omfattende personlighetstest som hjelper med å matche deg med potensielle partnere. Testen består av 280 spørsmål og tar omtrent 30 minutter å fullføre. Dette kan virke litt tidkrevende, men det er verdt det for å få gode matcher.

En av ulempene med eDarling er at det ikke er så mange medlemmer som på andre datingsider. Dette kan gjøre det vanskeligere å finne noen som passer for deg, spesielt hvis du bor i en mindre by eller tettsted.

Til tross for dette er eDarling en pålitelig datingside med mange positive anmeldelser fra brukere. Hvis du leter etter et langsiktig forhold og er villig til å betale litt ekstra for å få tilgang til alle funksjonene, kan eDarling være et godt valg for deg.

eDarling sammenlignet mot andre populære tjenester

Datingside

Tilgang

Funksjoner

Brukere i Norge

EliteSingles

Gratis, tilbyr betalte funksjoner

Chat og bilder

120.000 medlemmer

Academic Singles

Gratis, tilbyr betalte funksjoner

Chat og bilder

110.000 medlemmer

Match.com

Gratis, tilbyr betalte funksjoner

Chat, bilder og video

300.000 medlemmer

C-Date

Delvis gratis, mye koster

Chat og bilder

Ukjent*

Møteplassen

Mye gratis, mer synlighet koster

Kun chat

130.000 medlemmer

Singles50

Registrering er gratis, men annet koster

Kun chat

56.000 medlemmer

Tinder

Mye er gratis, men mer synlighet koster deg penger

Chat og bilder

Over 500.000 brukere i Norge

Happn

Samme som Tinder, mer synlighet vil koste - Men ellers gratis

Chat og bilder

Over 60.000 brukere i Norge

Badoo

Får gjort mye med gratis konto - Men tilbyr mer synlighet ved betaling

Chat, bilder og livestream

300.000 (Pluss/Minus) medlemmer i Norge