Badoo appen – Alt du trenger og vite

Badoo-appen er en av de mest populære datingappene i Norge. Appen ble lansert i 2006 og har nå over 130 millioner medlemmer over hele verden. Den er tilgjengelig for iPhone, Android- og Windows-smarttelefoner. Men er Badoo-appen virkelig en bra datingapp?

Badoo har en rekke funksjoner som gjør det mulig for brukerne å finne nye venner, chatte, flørte og til og med finne en partner. En av de mest populære funksjonene er “Encounters”, som lar deg se bilder av andre medlemmer og velge om du vil “like” eller “avslå” dem. Hvis begge brukerne liker hverandre, blir det opprettet en match, og de kan begynne å chatte. Appen har også en “Live” -funksjon som lar deg sende videostrømmer og se på andres strømmer.

Badoo

4.7 av 5

Vår vurdering: Badoo skiller seg ut med enkel registrering og et globalt brukerfellesskap. Integreringen av en cam-funksjon og ‘Lookalikes’-søk tilbyr unike opplevelser, men kan også tiltrekke seg falske profiler. Plattformen blandet sosiale medier med dating, noe som appellerer til yngre brukere. Imidlertid kan mangelen på detaljert profilinformasjon og et blandet fokus på både casual og seriøse forhold føre til forvirring om intensjonene. Badoo har en solid gratis medlemsopplevelse, men betalt medlemskap gir flere ‘superkrefter’

Badoo er gratis – Men mange funksjoner koster penger

Fordeler

  • Siden har høy troverdighet
  • Tilbyr gratis periode
  • Lange åpningstider på support

Ulemper

  • Mange funksjoner koster penger
  • Tidskrevende registrerings prosess

Annonselenke

Men er Badoo-appen verdt å bruke? Prisene for premiummedlemskap kan være litt høye, og det er noen klager på falske profiler og spam. Likevel har appen en stor brukerbase og mange funksjoner som kan gjøre det enkelt å finne nye venner eller en partner. Hvis du er interessert i å prøve Badoo-appen, kan det være lurt å starte med den gratis versjonen og se om det passer for deg.

ANBEFALT DATINGSIDE

Har du prøvd Spotgee.com?

Spotgee tilbyr nå en gratis periode som lar deg prøve ut tjenesten helt gratis. 9 av 10 som prøver tjenesten forteller at de er fornøyde!

Hva er Badoo?

Badoo er en datingapp som har blitt populær i Norge og over hele verden. Appen ble lansert i 2006, og den har nå over 130 millioner medlemmer. Badoo-appen fungerer som en sosial plattform der brukere kan chatte, flørte og møte nye mennesker.

Badoo-appen skiller seg fra andre datingapper ved å tilby en rekke funksjoner som gjør det enklere å finne en match. For eksempel kan brukere søke etter personer i nærheten, se hvem som har likt profilen deres, og chatte med personer som er online.

En annen funksjon som skiller Badoo fra andre datingapper er dens “Encounters” -funksjon. Dette er en slags spillfunksjon der brukere kan sveipe gjennom profiler og markere om de liker eller ikke liker en person. Hvis to personer markerer at de liker hverandre, får de en match og kan begynne å chatte.

Badoo-appen er tilgjengelig på både iOS og Android, og den kan lastes ned gratis. Imidlertid tilbyr appen også betalte funksjoner som gjør det enklere å finne en match. For eksempel kan brukere kjøpe “Superpowers” som gir dem flere funksjoner som å se hvem som har likt profilen deres og å sende meldinger til personer uten å vente på at de svarer.

Generelt sett er Badoo-appen en populær datingapp som tilbyr en rekke funksjoner for å hjelpe brukerne med å finne en match. Appen har både gratis og betalte funksjoner, og den er tilgjengelig på både iOS og Android.

Priser og funksjoner

Badoo er en gratis datingapp, men det finnes også muligheter for å kjøpe premiumfunksjoner. Prisene for premiumfunksjoner varierer avhengig av hvilket abonnement man velger.

Gratis Funksjoner

Badoo tilbyr en rekke gratis funksjoner, som å opprette en profil, søke etter andre brukere, sende meldinger og se hvem som har besøkt profilen din. Det er også mulig å bruke funksjoner som “Encounters” og “Nearby” uten å betale for et premiumabonnement.

Premium Funksjoner

Hvis man ønsker å få tilgang til flere funksjoner på Badoo, kan man kjøpe et premiumabonnement. Blant de tilgjengelige funksjonene finner man blant annet muligheten til å se hvem som har likt profilen din, få tilgang til flere filtre når man søker etter andre brukere, og muligheten til å sende meldinger til brukere som ikke har likt profilen din.

Kostnad For Premium

Prisene for premiumabonnementene varierer avhengig av lengden på abonnementet man velger. Badoo tilbyr tre forskjellige abonnementer: en ukes abonnement, en måneds abonnement og et seks måneders abonnement. Prisene starter på kr 41,66 per måned for et seks måneders abonnement og øker til kr 119,00 per uke for et ukes abonnement.

Det er viktig å merke seg at prisen for premiumabonnementene kan variere avhengig av hvilket land man befinner seg i. Det kan også være forskjellige priser for iOS- og Android-brukere. Det er derfor lurt å sjekke prisen for abonnementet man ønsker å kjøpe før man gjør et kjøp.

Dette kan du gjøre med Badoo

Badoo-appen har en rekke funksjoner som gjør den til en populær datingapp. Her er noen av funksjonene som skiller Badoo fra andre datingapper.

Profil oppsett

Badoo gjør det enkelt å sette opp en profil. Du kan registrere deg ved hjelp av enten Facebook eller ved å sette opp en brukerkonto med din e-postadresse og et passord. Etter dette er du klar til å sette i gang. Du kan legge til informasjon om deg selv, inkludert bilder, interesser og preferanser.

Matchmaking system

Badoo har et avansert matchmaking-system som bruker algoritmer for å finne potensielle matcher for deg. Appen bruker informasjonen du har oppgitt om deg selv til å finne personer som passer dine preferanser og interesser. Du kan også søke etter personer basert på deres geografiske plassering.

Sikkerhetsfunksjoner

Badoo har et antall sikkerhetsfunksjoner som gjør det trygt å bruke appen. For eksempel kan du blokkere brukere som du ikke ønsker å kommunisere med. Du kan også rapportere brukere som oppfører seg uakseptabelt eller som du mistenker er falske profiler. Badoo har også en funksjon som lar deg kontrollere hvem som kan se profilen din og hvilken informasjon de kan se.

Badoo-appen har en rekke funksjoner som gjør den til en av de mest populære datingappene i verden. Med enkel profiloppsett, avansert matchmaking-system og en rekke sikkerhetsfunksjoner, er Badoo et trygt og effektivt valg for de som søker etter kjærlighet og romantikk.

Vår vurdering

Badoo er en generell datingapp som har blitt populær blant unge mennesker. Appen har mange funksjoner og er enkel å bruke, men hva synes brukerne og ekspertene om den?

Hva sier brukerene?

Badoo har mange brukere, og mange av dem er fornøyde med appen. De liker at det er enkelt å finne nye mennesker å snakke med, og at det er mange forskjellige funksjoner tilgjengelig. Mange brukere liker også at det er en gratisversjon tilgjengelig, selv om den har begrensninger.

Noen brukere har imidlertid klaget på at det er mange falske profiler på appen. Dette kan gjøre det vanskelig å finne ekte mennesker å snakke med. Noen brukere har også klaget på at det er mye spam på appen.

Ekspert vurderinger

Ekspertene er også delt når det kommer til Badoo. Noen eksperter mener at appen er en av de beste datingappene på markedet. De liker at det er enkelt å bruke, og at det er mange forskjellige funksjoner tilgjengelig.

Andre eksperter er imidlertid mer skeptiske til appen. De mener at det er for mange falske profiler på appen, og at det kan være vanskelig å finne ekte mennesker å snakke med. Noen eksperter har også kritisert appen for å være for overfladisk.

Er Badoo appen bra for dating?

Badoo er en datingapp som har vært på markedet i mange år og har et stort antall brukere over hele verden. Men er det en bra datingapp? Det kommer an på hva du er ute etter.

Hvis du er ute etter å finne en seriøs partner, kan Badoo være litt vanskelig å navigere. Appen er designet for å være mer avslappet og uformell, og det kan være vanskelig å finne noen som er interessert i det samme som deg.

Men hvis du er ute etter å møte nye mennesker og ha det gøy, er Badoo definitivt verdt å prøve. Appen har mange funksjoner, inkludert en chat-funksjon og muligheten til å se hvem som har likt profilen din.

Når det gjelder priser, er Badoo en gratis app, men det er mulig å kjøpe ekstra funksjoner og tjenester gjennom appen. Disse inkluderer å øke synligheten din i søk, å sende virtuelle gaver og å se hvem som har likt deg.

Har du hatt litt dårlig flaks med Badoo? Da burde du sjekke ut denne videoen som gir deg 3 åpnere du kan bruke for nye samtaler, forhåpentligvis vil dette sørge for at du får flere matches.

Konklusjon

Badoo er en av de største datingappene på markedet, og den tilbyr mange funksjoner og alternativer for å finne en match. Appen er tilgjengelig gratis, men det er også mulig å kjøpe premium-tjenester for å få tilgang til ekstra funksjoner og fordeler.

Prisene for premium-tjenester varierer avhengig av abonnementstype og varighet. Det er viktig å merke seg at selv om premium-tjenestene kan gi deg flere funksjoner, er det ikke nødvendig å betale for å bruke appen og finne en match.

Badoo tilbyr mange funksjoner, inkludert muligheten til å chatte og sende meldinger til andre brukere, søke etter personer i nærheten, og se hvem som har likt profilen din. Appen har også en funksjon som lar deg spille et spill for å finne en match.

Sammenlign Badoo mot andre datingapper og sider

Datingside

Tilgang

Funksjoner

Brukere i Norge

EliteSingles

Gratis, tilbyr betalte funksjoner

Chat og bilder

120.000 medlemmer

Academic Singles

Gratis, tilbyr betalte funksjoner

Chat og bilder

110.000 medlemmer

Match.com

Gratis, tilbyr betalte funksjoner

Chat, bilder og video

300.000 medlemmer

C-Date

Delvis gratis, mye koster

Chat og bilder

Ukjent*

Møteplassen

Mye gratis, mer synlighet koster

Kun chat

130.000 medlemmer

Singles50

Registrering er gratis, men annet koster

Kun chat

56.000 medlemmer

Tinder

Mye er gratis, men mer synlighet koster deg penger

Chat og bilder

Over 500.000 brukere i Norge

Happn

Samme som Tinder, mer synlighet vil koste - Men ellers gratis

Chat og bilder

Over 60.000 brukere i Norge

Badoo

Får gjort mye med gratis konto - Men tilbyr mer synlighet ved betaling

Chat, bilder og livestream

300.000 (Pluss/Minus) medlemmer i Norge