EliteSingles Test 2023: Pris, Erfaringer og Funksjoner

EliteSingles er en datingside som har vært på markedet siden 2013 og har siden den gang fått mye oppmerksomhet. I denne artikkelen vil vi se nærmere på EliteSingles test 2023 og vurdere pris, erfaringer og funksjoner.

Med fokus på matchmaking, er EliteSingles en datingside som krever at brukerne fyller ut en personlighetstest. Dette gir mulighet for å matche brukerne med likesinnede personer. Ifølge en anmeldelse fra Datingsider.no fungerer denne datingsiden svært godt når det gjelder funksjon, antall norske brukere og mulighet for å faktisk møte noen man har interesse for.

EliteSingles

4.7 av 5

Vår vurdering: EliteSingles tiltrekker seg utdannede single som søker seriøse forhold. Brukerne verdsetter den grundige personlighetsvurderingen, men noen rapporterer tekniske og kundeserviceproblemer. Tjenesten er dyr, men dens målgruppe av profesjonelle kan finne den verdt prisen for sitt nisjefokus.

EliteSingles er gratis – Men mange funksjoner koster penger

Fordeler

 • Siden har høy troverdighet
 • Tilbyr gratis periode
 • Lange åpningstider på support

Ulemper

 • Mange funksjoner koster penger
 • Tidskrevende registrerings prosess

Annonselenke

I tillegg til personlighetstesten tilbyr EliteSingles også en rekke funksjoner som gjør det enklere å finne den rette partneren. Disse funksjonene inkluderer blant annet muligheten for å filtrere søk etter geografisk område, utdanningsnivå og interesser. Men hva med prisen? Er EliteSingles verdt pengene? Dette vil vi se nærmere på i vår test.

ANBEFALT DATINGSIDE

Har du prøvd Spotgee.com?

Spotgee tilbyr nå en gratis periode som lar deg prøve ut tjenesten helt gratis. 9 av 10 som prøver tjenesten forteller at de er fornøyde!

EliteSingles Pris 2023

EliteSingles er en av de mest populære datingtjenestene i Norge, og tilbyr et bredt utvalg av funksjoner og verktøy for å hjelpe single mennesker å finne sin perfekte match. Men hva med prisen? Hvor mye koster det å bruke denne tjenesten i 2023?

Her er alle prisene til EliteSingles.

 • 3 måneder: 599 kr per måned
 • 6 måneder: 399 kr per måned
 • 12 måneder: 299 kr per måned

Det er verdt å merke seg at prisen kan variere avhengig av kampanjer og tilbud som er tilgjengelige på tidspunktet for registreringen.

Det er også viktig å merke seg at EliteSingles tilbyr en gratis prøveperiode på tre dager, slik at brukere kan teste ut tjenesten før de bestemmer seg for å betale for et medlemskap.

Når det gjelder betalingsmetoder, kan brukere betale med kredittkort eller PayPal.

Alt i alt tilbyr EliteSingles en konkurransedyktig prisstruktur sammenlignet med andre datingtjenester i Norge. Med et bredt utvalg av funksjoner og verktøy, samt en gratis prøveperiode, er det enkelt å se hvorfor så mange single mennesker velger EliteSingles som sin foretrukne datingtjeneste.

Slik registrer du konto hos EliteSingles

Vi brukte ca 10 minutter å fylle ut alle spørsmålene hos EliteSingles. Siden matche systemet deres er så omfattende og komplisert ønsker tjenesten mest mulig data på deg slik at de kan matche deg med riktige personer.

Her har du noen bilder av ulike steg i registreringsprosessen!

Brukeropplevelse

EliteSingles har en enkel og brukervennlig nettside som gjør det enkelt å navigere og finne det du leter etter. Registreringsprosessen er enkel og tar ikke lang tid å fullføre. Brukere kan registrere seg gratis og deretter fullføre en omfattende personlighetstest som brukes til å matche dem med potensielle partnere.

Etter å ha fullført personlighetstesten, vil brukerne motta en liste over foreslåtte partnere basert på testresultatene og deres preferanser. Det er også mulig å søke etter potensielle partnere basert på kriterier som alder, bosted og interesser.

EliteSingles tilbyr også en mobilapp som gjør det enkelt å holde kontakten med potensielle partnere mens du er på farten. Appen har de samme funksjonene som nettstedet, og brukere kan enkelt oppdatere profilen og motta varsler om nye kamper.

Generelt sett har brukerne en positiv opplevelse med EliteSingles og rapporterer om høy kvalitet på kamper og god kundeservice. Det er imidlertid noen få klager på at prisen kan være høyere enn andre datingsider og at det kan ta litt tid å finne den rette matchen.

Er EliteSingles helt gratis?

Ja, og opprette profil er 100% gratis, men EliteSingles vil sende deg videre til en betalingsside for premium funksjoner, mange kan misforstå og tro at at EliteSingles koster, men du må trykke på “Hopp over” oppi i høyre hjørnet.

elitesingles priser

Velger du Premium-medlemskap vil dette være de ulike prisene:

 • Premium Lite: 649 kr/mnd
 • Premium Klassik: 229 kr/mnd
 • Premium Komfort: 379 kr/mnd

De godtar også disse betalingsmetodene:

elitesingles betalingsmetoder
 • VISA
 • MasterCard
 • PayPal

Funksjoner

EliteSingles er en datingside som har mange funksjoner som gjør det enklere for brukerne å finne en passende partner. Funksjonene inkluderer:

 • Personlighetstest – EliteSingles bruker en omfattende personlighetstest for å matche brukerne med potensielle partnere. Testen tar omtrent 20 minutter å fullføre og gir en grundig analyse av personlighetstrekkene til brukeren.
 • Partnerforslag – Basert på resultatene fra personlighetstesten, vil EliteSingles gi brukeren partnerforslag som passer deres personlighet og preferanser.
 • Sikkerhet og personvern – EliteSingles har strenge retningslinjer for sikkerhet og personvern. Alle profiler blir nøye overvåket for å sikre at de er ekte, og personlig informasjon blir beskyttet.
 • Meldinger og chat – EliteSingles tilbyr enkel kommunikasjon mellom brukerne via meldinger og chat. Dette gjør det enklere for brukerne å bli kjent med hverandre før de møtes personlig.
 • Mobile app – EliteSingles har også en mobilapp som gjør det enklere for brukerne å holde kontakten og finne potensielle partnere mens de er på farten.
 • Premium-medlemskap – EliteSingles tilbyr et premium-medlemskap som gir brukerne tilgang til ekstra funksjoner, som ubegrenset kommunikasjon og muligheten til å se hvem som har sett profilen deres.

Alt i alt har EliteSingles mange funksjoner som gjør det enklere for brukerne å finne en passende partner. Med en omfattende personlighetstest, pålitelig sikkerhet og personvern, og enkel kommunikasjon mellom brukerne, kan EliteSingles være et godt valg for de som er seriøse om å finne kjærligheten.

Slik ser dashboard ut når du kommer inn:

elitesingles dashboard
Slik ser dashboard ute inne på EliteSingles når du har kommet inn.

PS: Du kan også sende “Smiles” som kan minne litt om Facebook-poke når det fantes:

elitesingles sende poke

Brukeranmeldelser

EliteSingles har en høy suksessrate når det gjelder å finne passende partnere for sine brukere. Dette gjenspeiles i mange av brukeranmeldelsene som er tilgjengelige på nettet. Mange brukere har lagt ut positive anmeldelser om tjenesten, og de fleste har funnet den å være en effektiv måte å finne en partner på.

Noen brukere har imidlertid klaget på at tjenesten kan være litt dyr. Prisene kan variere avhengig av abonnementet du velger, men noen brukere har uttrykt at de føler at de betaler for mye. Det er imidlertid verdt å merke seg at prisen på tjenesten kan variere avhengig av hvor lenge du abonnerer på den.

En annen bekymring som noen brukere har uttrykt, er at det kan ta litt tid å finne en passende partner. Dette er imidlertid ikke unikt for EliteSingles, og det kan ta tid å finne noen som passer perfekt til deg uansett hvilken tjeneste du bruker.

Til tross for noen negative anmeldelser, har EliteSingles mottatt mange positive anmeldelser fra brukere som har funnet suksess med tjenesten. Hvis du leter etter en seriøs datingside som kan hjelpe deg med å finne en passende partner, kan det være verdt å sjekke ut EliteSingles.

Sikkerhet og Personvern

EliteSingles tar sikkerhet og personvern på alvor, og har derfor implementert en rekke tiltak for å beskytte brukernes data. For å sikre at personopplysningene til medlemmene ikke blir misbrukt eller videreformidlet til tredjeparter, benytter EliteSingles seg av krypteringsteknologi og har strenge retningslinjer for databeskyttelse.

All kommunikasjon mellom brukere på EliteSingles skjer gjennom en sikker SSL-kryptert tilkobling, som beskytter mot uautorisert tilgang til sensitiv informasjon. Dette gjelder også betalingsinformasjon, som blir behandlet av en pålitelig tredjepartstjeneste.

EliteSingles har også et eget personvernsenter, hvor brukerne kan finne informasjon om hvordan deres data blir behandlet og hvilke rettigheter de har. Her kan man blant annet se hvilken informasjon som samles inn, hvordan den brukes, og hvordan man kan be om å få den slettet.

For å sikre at kun seriøse og ekte personer oppretter profiler på EliteSingles, gjennomgår alle nye medlemmer en grundig verifiseringsprosess. Dette inkluderer blant annet å bekrefte e-postadressen og å laste opp et gyldig ID-kort eller pass. På den måten reduseres risikoen for falske profiler og svindel.

Alt i alt har EliteSingles en god og pålitelig sikkerhets- og personvernpolicy, som gir brukerne trygghet og beskyttelse mot uønskede hendelser.

Kundeservice

Kundeservice er en viktig faktor når det kommer til valg av en datingside. EliteSingles tilbyr en omfattende kundeservice som er tilgjengelig 24/7. Kundeservice kan nås via e-post eller telefon. EliteSingles har også en FAQ-seksjon som dekker de mest vanlige spørsmålene.

EliteSingles har en dedikert kundeserviceavdeling som er tilgjengelig for å hjelpe med eventuelle spørsmål eller problemer. De er kjent for å være vennlige og hjelpsomme, og vil gjøre sitt beste for å løse eventuelle problemer raskt og effektivt.

Kundeservice på EliteSingles er tilgjengelig på norsk, noe som gjør det enkelt for norske brukere å få hjelp når det trengs. De tilbyr også en omfattende guide som inneholder tips og råd om hvordan man kan få mest mulig ut av tjenesten.

Alt i alt er kundeservice på EliteSingles av høy kvalitet, og de gjør en god jobb med å hjelpe sine brukere med eventuelle spørsmål eller problemer de måtte ha.

Mobilapplikasjon

EliteSingles har en mobilapplikasjon som er tilgjengelig for både iOS og Android-enheter. Appen er gratis å laste ned, men for å få tilgang til alle funksjonene, må brukerne ha et betalt medlemskap.

Mobilappen har et brukervennlig grensesnitt som gjør det enkelt for brukerne å navigere. Det er også enkelt å opprette en profil og laste opp bilder direkte fra mobilen.

En av de mest nyttige funksjonene i EliteSingles-appen er at brukerne kan motta varsler når de får nye meldinger eller når de får nye kontaktforslag. Dette gjør det enklere for brukerne å holde seg oppdatert og å svare på meldinger raskt.

Appen har også en søkefunksjon som lar brukerne søke etter andre medlemmer basert på ulike kriterier, som alder, geografisk plassering og interesser. Dette gjør det enklere for brukerne å finne andre medlemmer som passer deres preferanser.

Alt i alt er EliteSingles-appen en praktisk måte for brukerne å holde seg oppdatert på sin konto og kommunisere med andre medlemmer når som helst og hvor som helst.

Suksesshistorier

EliteSingles har hjulpet mange single med å finne kjærligheten gjennom årene, og det er mange suksesshistorier å dele. Her er noen eksempler på vellykkede matchinger som har oppstått takket være denne datingsiden:

 • Lena og Anders: Lena og Anders møttes gjennom EliteSingles i 2022, og har vært sammen siden. De ble matchet på grunn av deres felles interesse for reising og kultur, og har siden besøkt flere land sammen. Lena og Anders sier at de aldri ville ha møtt hverandre hvis det ikke var for EliteSingles.
 • Ingrid og Lars: Ingrid og Lars fant hverandre gjennom EliteSingles i 2021, og har siden giftet seg. De ble matchet på grunn av deres felles interesse for friluftsliv og natur, og har siden tilbrakt mye tid sammen på fjellturer og campingturer. Ingrid og Lars sier at de er takknemlige for at de fant hverandre gjennom EliteSingles.
 • Kari og Per: Kari og Per ble matchet gjennom EliteSingles i 2020, og har siden vært et par. De ble matchet på grunn av deres felles interesse for kunst og kultur, og har siden besøkt flere kunstutstillinger og teaterforestillinger sammen. Kari og Per sier at de er takknemlige for at de fant hverandre gjennom EliteSingles.

Som disse suksesshistoriene viser, kan EliteSingles virkelig hjelpe single med å finne kjærligheten. Gjennom å bruke en grundig personlighetstest og avansert matchmaking-teknologi, kan EliteSingles finne de beste matchene for hver enkelt bruker. Hvis du er singel og leter etter kjærligheten, kan EliteSingles være den perfekte datingsiden for deg.

Fordeler og Ulemper

EliteSingles er en datingside som har som mål å koble sammen velutdannede single mennesker basert på deres personlighetstrekk og interesser. Her er noen fordeler og ulemper med å bruke denne tjenesten i 2023:

Fordeler

 • Matcher etter personlighetstest: EliteSingles bruker en omfattende personlighetstest for å matche brukere med potensielle partnere som passer deres personlighet og interesser. Dette kan øke sjansene for et vellykket forhold.
 • Jevn kjønnsfordeling: Tjenesten har en jevn kjønnsfordeling, noe som betyr at brukere har en like stor sjanse for å finne en match uavhengig av kjønn.
 • Retter seg mot velutdannede single: EliteSingles retter seg mot velutdannede single mennesker som er på jakt etter et seriøst forhold. Dette kan gjøre det lettere å finne noen som deler de samme verdiene og interessene.

Ulemper

 • Ikke en god tjeneste hvis du er uten utdanning: Hvis du ikke har en høyere utdanning, kan du ha problemer med å finne en match på EliteSingles. Tjenesten er designet for velutdannede single mennesker, og du kan derfor føle deg ekskludert hvis du ikke passer inn i denne kategorien.
 • Kan være dyrere enn andre datingsider: EliteSingles er ikke den billigste datingsideen på markedet, og du kan derfor forvente å betale mer for denne tjenesten enn for andre datingsider. Dette kan være et problem hvis du har et stramt budsjett.
 • Kan ta lengre tid å finne en match: Fordi EliteSingles fokuserer på å matche basert på personlighet, kan det ta lengre tid å finne en match enn på andre datingsider. Dette kan være frustrerende hvis du er på jakt etter en partner raskt.

Samlet sett har EliteSingles noen klare fordeler og ulemper. Hvis du er en velutdannet single person som er på jakt etter et seriøst forhold, kan denne tjenesten være et godt valg for deg. Men hvis du ikke har en høyere utdanning, eller hvis du har et stramt budsjett, kan det være lurt å se etter andre alternativer.

Konklusjon

Etter å ha gjennomgått EliteSingles-testen for 2023, kan det konkluderes med at dette er en datingside som er verdt å vurdere for single, høyt utdannede og travle profesjonelle som ønsker å finne en seriøs partner.

En av de mest imponerende funksjonene til EliteSingles er deres matchmaking-algoritme som tar hensyn til personlighetstrekk, interesser og preferanser for å gi deg de mest passende partnerforslagene. Dette gjør det enklere å finne noen som matcher dine ønsker og behov.

En annen fordel med EliteSingles er at de har en streng verifiseringsprosess som sikrer at alle profiler er ekte og seriøse. Dette bidrar til å redusere antall falske profiler og svindel på plattformen.

Når det gjelder priser, kan det være litt dyrere enn noen andre datingsider, men det kan være verdt det for de som ønsker å finne en seriøs partner. EliteSingles tilbyr også ulike medlemskapsalternativer, slik at du kan velge det som passer best for deg.

Alt i alt er EliteSingles en pålitelig datingside som tilbyr gode funksjoner og tjenester for single som ønsker å finne en seriøs partner.

Sammenlign EliteSingles mot andre datingsider

Datingside

Tilgang

Funksjoner

Brukere i Norge

EliteSingles

Gratis, tilbyr betalte funksjoner

Chat og bilder

120.000 medlemmer

Academic Singles

Gratis, tilbyr betalte funksjoner

Chat og bilder

110.000 medlemmer

Match.com

Gratis, tilbyr betalte funksjoner

Chat, bilder og video

300.000 medlemmer

C-Date

Delvis gratis, mye koster

Chat og bilder

Ukjent*

Møteplassen

Mye gratis, mer synlighet koster

Kun chat

130.000 medlemmer

Singles50

Registrering er gratis, men annet koster

Kun chat

56.000 medlemmer

Tinder

Mye er gratis, men mer synlighet koster deg penger

Chat og bilder

Over 500.000 brukere i Norge

Happn

Samme som Tinder, mer synlighet vil koste - Men ellers gratis

Chat og bilder

Over 60.000 brukere i Norge

Badoo

Får gjort mye med gratis konto - Men tilbyr mer synlighet ved betaling

Chat, bilder og livestream

300.000 (Pluss/Minus) medlemmer i Norge