Møteplassen.no Test: Priser, Erfaringer og Funksjoner – Er det en god side?

Møteplassen.no er en datingside som har vært aktiv i mange år og har et stort antall registrerte brukere. Denne artikkelen vil utforske ulike aspekter ved Møteplassen.no, inkludert priser, funksjoner og brukeropplevelser. Hensikten med artikkelen er å gi leserne et innblikk i hva de kan forvente seg av denne datingsiden, og om det er en god side å bruke for å finne en partner.

Prisene for Møteplassen.no avhenger av hvilken type abonnement du velger og hvor lenge du ønsker å være medlem. Det er en gratis prøveperiode på 14 dager, etterfulgt av et betalt abonnement hvis du ønsker å fortsette å bruke tjenesten. Mange brukere har kritisert prisen på abonnementet, men det er viktig å merke seg at Møteplassen.no tilbyr en rekke funksjoner som kan hjelpe deg med å finne en passende partner.

Møteplassen.no

4.7 av 5

Vår vurdering: Møteplassen.no er anbefalt for de som søker seriøse forhold og vennskap, med et system som fremmer matcher basert på personlighet gjennom en omfattende test. Det er enkelt å registrere seg, og det er gratis å se på profiler og bilder, men for å sende meldinger må man ha VIP-medlemskap. Det er en del reklame på siden og noen funksjoner kan være trege, men det tilbyr detaljerte søkefiltre og en balansert brukerbase. Prisene er gjennomsnittlige sammenlignet med andre tjenester.

Møteplassen er gratis – Men mange funksjoner koster penger

Fordeler

 • Siden har høy troverdighet
 • Tilbyr gratis periode
 • Lange åpningstider på support

Ulemper

 • Mange funksjoner koster penger
 • Tidskrevende registrerings prosess

Annonselenke

Møteplassen.no har en rekke funksjoner som er tilgjengelige for brukerne, inkludert en personlighetstest som kan hjelpe deg med å finne en match basert på dine preferanser. Du kan også søke etter andre brukere basert på geografisk beliggenhet, alder og interesser. Mange brukere har rapportert om positive erfaringer med Møteplassen.no, og det er en populær datingside blant nordmenn som søker etter en partner.

ANBEFALT DATINGSIDE

Har du prøvd Spotgee.com?

Spotgee tilbyr nå en gratis periode som lar deg prøve ut tjenesten helt gratis. 9 av 10 som prøver tjenesten forteller at de er fornøyde!

Generell Informasjon Om Møteplassen.no

Møteplassen.no er en av de mest populære datingsidene i Norge. Den ble lansert i 2003 og har siden da hjulpet tusenvis av single med å finne sin perfekte match. Siden er tilgjengelig både på nett og på mobil, og har over 140 000 aktive medlemmer.

På Møteplassen.no kan du opprette en gratis profil og søke etter andre single i ditt område. Du kan også filtrere søkeresultatene etter alder, kjønn, interesser og geografisk beliggenhet. Siden tilbyr også en rekke funksjoner som gjør det enklere å kommunisere med andre medlemmer, som for eksempel chat og e-post.

Møteplassen.no er en seriøs datingside som tar sikkerheten til sine medlemmer på alvor. Siden har en streng policy når det gjelder falske profiler og inaktive medlemmer, og sørger for å moderere alle profiler som opprettes. Dette gjør at du kan være trygg på at du kun kommuniserer med ekte personer.

Prisene på Møteplassen.no er også rimelige, og siden tilbyr ulike abonnementer som passer til forskjellige behov og budsjett. Du kan velge mellom abonnementer på 1, 3 eller 6 måneder, og prisene starter fra 199 kr per måned.

Priser På Møteplassen.no

Møteplassen.no tilbyr ulike medlemskap som gir tilgang til forskjellige funksjoner og tjenester. Her er en oversikt over priser på Møteplassen.no:

 • Gratis medlemskap: Med gratis medlemskap kan man opprette en profil, laste opp bilder, søke etter andre medlemmer og motta meldinger fra betalende medlemmer. Gratis medlemskap gir imidlertid begrenset tilgang til tjenester.
 • Premium medlemskap: Med premium medlemskap får man tilgang til alle funksjoner på Møteplassen.no. Dette inkluderer ubegrenset meldingsutveksling, mulighet for å se hvem som har besøkt profilen din, og mulighet for å se hvem som har likt profilen din. Prisen for premium medlemskap varierer avhengig av hvor lenge man vil være medlem. Jo lengre tid man velger, jo billigere blir det per måned. Prisene er som følger:
  • 1 måned: 349 kr/måned
  • 3 måneder: 249 kr/måned
  • 6 måneder: 199 kr/måned
  • 12 måneder: 149 kr/måned
 • Pluss medlemskap: Pluss medlemskap gir tilgang til alle funksjoner på Møteplassen.no, i tillegg til at man får mulighet til å se hvem som har lest meldingene sine. Prisen for pluss medlemskap varierer også avhengig av hvor lenge man vil være medlem. Prisene er som følger:
  • 1 måned: 449 kr/måned
  • 3 måneder: 349 kr/måned
  • 6 måneder: 299 kr/måned
  • 12 måneder: 249 kr/måned

Det er verdt å merke seg at Møteplassen.no tilbyr en tilfredshetsgaranti. Hvis man ikke finner noen man er interessert i å møte innen seks måneder, får man pengene tilbake.

Møteplassen.no Erfaringer

Møteplassen.no er en av de mest kjente datingtjenestene i Norge, og har vært på markedet siden 2003. Her er noen erfaringer som brukere har delt om tjenesten.

Positiv Tilbakemelding

Mange brukere har gitt positive tilbakemeldinger om Møteplassen.no. Noen av de vanligste positive erfaringene inkluderer:

 • Stor brukerbase: Møteplassen.no har mange brukere, noe som øker sjansen for å finne en match.
 • Enkel å bruke: Tjenesten er enkel å bruke, og det er enkelt å opprette en profil og søke etter potensielle partnere.
 • God kundeservice: Møteplassen.no har en god kundeservice som er tilgjengelig for å hjelpe brukerne.

Negativ Tilbakemelding

Selv om mange brukere har hatt positive erfaringer med Møteplassen.no, har noen også delt negative tilbakemeldinger. Noen av de vanligste negative erfaringene inkluderer:

 • Høye priser: Møteplassen.no er ikke den billigste datingtjenesten på markedet, og noen brukere synes at prisene er for høye.
 • Lite aktivitet: Noen brukere har opplevd at det er lite aktivitet på tjenesten, og at det kan være vanskelig å finne en match.
 • Falske profiler: Som med mange datingtjenester, er det alltid en risiko for å møte falske profiler på Møteplassen.no.

Selv om det er noen negative erfaringer, er det viktig å huske at opplevelsen kan variere fra person til person. Det er også viktig å være forsiktig når du bruker datingtjenester, og å alltid være oppmerksom på potensielle risikoer.

Funksjoner På Møteplassen.no

Møteplassen.no er en datingplattform som tilbyr mange nyttige funksjoner for å hjelpe brukere med å finne en passende partner. Her er noen av funksjonene som Møteplassen.no tilbyr.

Søkefunksjon

Søkefunksjonen på Møteplassen.no er enkel å bruke og gir brukerne muligheten til å finne en partner som passer til deres preferanser. Brukere kan filtrere søkeresultatene etter alder, geografisk beliggenhet, utdanning, yrke og mer.

Kommunikasjonsfunksjoner

Møteplassen.no tilbyr flere kommunikasjonsfunksjoner som gjør det enkelt for brukere å kommunisere med hverandre. Brukere kan sende meldinger, flørter og virtuelle gaver til hverandre. De kan også bruke chat-funksjonen for å ha en direkte samtale med en annen bruker.

Sikkerhetsfunksjoner

Møteplassen.no har flere sikkerhetsfunksjoner som sikrer at brukerne er trygge når de bruker plattformen. For eksempel kan brukere blokkere eller rapportere en annen bruker hvis de føler seg truet eller ubehagelig. Plattformen har også en streng personvernregel som beskytter brukernes personlige informasjon.

Alt i alt tilbyr Møteplassen.no mange nyttige funksjoner som gjør det enkelt for brukere å finne en passende partner. Plattformen har også flere sikkerhetsfunksjoner som sikrer at brukerne er trygge når de bruker plattformen.

Er Møteplassen.no En God Side?

Møteplassen.no er en norsk datingside som har eksistert i mange år. Det er en av de største datingsidene i Norge og har mange brukere. Men er det en god side? Her vil vi se på fordeler og ulemper med Møteplassen.no.

Fordeler

Møteplassen.no har mange fordeler som gjør det til en god datingside. Først og fremst er det en norsk side, så du kan være sikker på at du snakker med ekte norske mennesker. Det er også mange brukere på siden, så du har mange muligheter til å finne noen du liker.

En annen fordel med Møteplassen.no er at det er en rimelig datingside. Prisene er ikke så høye som på noen av de andre datingsidene i Norge, så du kan spare litt penger på å bruke denne siden.

Ulemper

Selv om Møteplassen.no har mange fordeler, er det også noen ulemper. En av ulempene er at det kan være litt få brukere på siden. Hvis du bor i en mindre by eller et mindre sted i Norge, kan det være vanskelig å finne noen på Møteplassen.no.

En annen ulempe med Møteplassen.no er at det kan være litt vanskelig å bruke. Siden har mange funksjoner, og det kan ta litt tid å lære seg hvordan alt fungerer. Men når du har lært deg å bruke siden, vil du finne ut at det er en god datingside.

Alt i alt er Møteplassen.no en god datingside. Det har mange fordeler, og ulempene er ikke så store. Hvis du leter etter en datingside i Norge, bør du definitivt vurdere å bruke Møteplassen.no.

Konklusjon

Møteplassen.no er en av de mest populære datingnettstedene i Norge, og det er ikke uten grunn. Med et stort antall seriøse brukere og en enkel og brukervennlig app, er det et godt sted å finne kjærligheten.

Prisene for medlemskap på Møteplassen.no er rimelige, og det er enkelt å opprette en profil. Som gratis medlem kan man søke etter andre brukere og se besøk på profilen sin, mens VIP-medlemskap gir tilgang til flere funksjoner og muligheten til å kontakte andre medlemmer via personlige meldinger.

Møteplassen.no tilbyr også en rekke funksjoner som kan hjelpe brukerne med å finne den rette personen. Matchingsøk er en flott funksjon som baserer søkene på Møteplassens omfattende spørreskjema, og det er enkelt å avgrense søk etter alder, bosted eller tro.

Alt i alt er Møteplassen.no en god datingside for de som ønsker å finne kjærligheten. Med et stort antall seriøse brukere, rimelige priser og enkel brukervennlig app, er det et godt sted å begynne søket etter den rette personen.

Møteplassen VS andre datingsider

Datingside

Tilgang

Funksjoner

Brukere i Norge

EliteSingles

Gratis, tilbyr betalte funksjoner

Chat og bilder

120.000 medlemmer

Academic Singles

Gratis, tilbyr betalte funksjoner

Chat og bilder

110.000 medlemmer

Match.com

Gratis, tilbyr betalte funksjoner

Chat, bilder og video

300.000 medlemmer

C-Date

Delvis gratis, mye koster

Chat og bilder

Ukjent*

Møteplassen

Mye gratis, mer synlighet koster

Kun chat

130.000 medlemmer

Singles50

Registrering er gratis, men annet koster

Kun chat

56.000 medlemmer

Tinder

Mye er gratis, men mer synlighet koster deg penger

Chat og bilder

Over 500.000 brukere i Norge

Happn

Samme som Tinder, mer synlighet vil koste - Men ellers gratis

Chat og bilder

Over 60.000 brukere i Norge

Badoo

Får gjort mye med gratis konto - Men tilbyr mer synlighet ved betaling

Chat, bilder og livestream

300.000 (Pluss/Minus) medlemmer i Norge