C-date datingside – vår vurdering: Er det en bra datingside?

C-date er en datingside som har blitt stadig mer populær i Norge de siste årene. Den er spesielt rettet mot personer som er ute etter uforpliktende dating og erotiske eventyr. C-date skiller seg fra andre datingsider ved å tilby en eksklusiv plattform for erotisk dating, og kvinner kan bruke tjenesten gratis.

C-Date

4.7 av 5

Vår vurdering: Så hvis du er ute etter uforpliktende dating, er C-Date et godt alternativ. Plattformen er brukervennlig og fungerer bra for sitt formål, men det kan være lurt å bruke den sammen med andre apper som Tinder for å sammenligne og se hva som passer best for dine behov. For de som er ute etter noe mer alvorlig, kan det være bedre å vurdere andre større datingsider.

C-Date er gratis – Men mange funksjoner koster penger

Fordeler

 • Siden har høy troverdighet
 • Tilbyr gratis periode
 • Lange åpningstider på support

Ulemper

 • Mange funksjoner koster penger
 • Tidskrevende registrerings prosess

Annonselenke

Men er C-date virkelig en bra datingside? Det er det mange som lurer på. I denne artikkelen vil vi gi en objektiv vurdering av C-date basert på tilgjengelige data og anmeldelser fra brukere. Vi vil se på fordeler og ulemper ved å bruke C-date, og gi noen tips til hvordan man kan lykkes på denne datingsiden.

ANBEFALT DATINGSIDE

Har du prøvd Spotgee.com?

Spotgee tilbyr nå en gratis periode som lar deg prøve ut tjenesten helt gratis. 9 av 10 som prøver tjenesten forteller at de er fornøyde!

C-Date: Vår Vurdering

C-Date er en datingside som er spesielt populær blant kvinner. Dette skyldes i stor grad at tjenesten er gratis for kvinner, samt at det er en trygg og seriøs aktør man kan stole på.

Med over 36 millioner medlemmer på verdensplan, kan man trygt si at C-Date er en av de største aktørene innen casual dating. Tjenesten har en god kjønnsbalanse, med 53% kvinner og 47% menn.

En av de største fordelene med C-Date er at man kan være anonym. Dette gjør at man kan være mer åpen og ærlig om hva man søker etter, uten å føle seg dømt eller forpliktet til noe mer enn man ønsker.

C-Date tilbyr også en rekke funksjoner som gjør det enkelt å finne noen som passer til ens preferanser og ønsker. Man kan søke etter andre medlemmer basert på alder, geografisk beliggenhet, interesser og mer.

Alt i alt er C-Date en bra datingside for de som ønsker å finne korte, erotiske forhold. Tjenesten er trygg og seriøs, og har en god kjønnsbalanse.

Hva er C-Date datingside?

C-Date er en datingside som spesialiserer seg på casual dating og uforpliktende erotiske forhold. Det er en av de mest populære tjenestene for å finne korte, erotiske forhold, og man har valget om å være anonym. Plattformen er spesielt populær blant kvinner; ikke bare fordi tjenesten er gratis for dem, men også fordi det er en seriøs og trygg portal.

C-Date tilbyr en rekke funksjoner som gjør det enkelt å finne en match. Etter å ha registrert seg, fyller man ut en profil med informasjon om seg selv og hva man søker etter. Deretter kan man søke etter andre medlemmer basert på ulike kriterier, som alder, geografisk beliggenhet og interesser.

En av de unike funksjonene til C-Date er at man kan filtrere søkeresultatene etter hva slags type forhold man er ute etter. Dette kan være alt fra en kort flørt til et mer langvarig forhold.

C-Date har også en mobilapp som gjør det enkelt å bruke tjenesten når man er på farten. Appen er tilgjengelig for både iOS og Android-enheter.

Det er verdt å merke seg at C-Date er en betalingstjeneste. Mens man kan registrere seg og opprette en profil gratis, må man betale for å kunne kommunisere med andre medlemmer. Prisene varierer avhengig av hvor lenge man ønsker å være medlem og hvilket abonnement man velger.

Alt i alt er C-Date en datingside som passer for de som er ute etter uforpliktende forhold og casual dating. Tjenesten er seriøs og trygg, og tilbyr mange funksjoner som gjør det enkelt å finne en match.

Funksjoner og tjenester

C-date er en datingside som tilbyr en rekke funksjoner og tjenester for sine brukere. Her er noen av de viktigste funksjonene som er tilgjengelige på C-date:

Søkefunksjoner

C-date tilbyr en avansert søkefunksjon som gjør det enkelt å finne potensielle partnere. Brukere kan søke etter personer basert på alder, kjønn, geografisk plassering og seksuelle preferanser. Det er også mulig å søke etter personer som er tilgjengelige for uforpliktende forhold eller erotiske eventyr.

Kommunikasjonsfunksjoner

C-date tilbyr flere kommunikasjonsfunksjoner som gjør det enkelt å kontakte andre brukere. Det er mulig å sende meldinger, flørter og virtuelle gaver til andre brukere. Det er også mulig å chatte med andre brukere i sanntid.

Sikkerhetsfunksjoner

C-date tar sikkerheten til sine brukere på alvor og tilbyr flere sikkerhetsfunksjoner. Alle profiler på C-date blir manuelt godkjent før de blir synlige for andre brukere. Det er også mulig å blokkere andre brukere og rapportere misbruk.

C-date tilbyr også en anonym betalingsfunksjon som gjør det mulig å betale for medlemskapet uten å måtte oppgi personlig informasjon.

Alt i alt tilbyr C-date en rekke funksjoner og tjenester som gjør det enkelt å finne potensielle partnere og kontakte dem. Sikkerhetsfunksjonene gjør også at brukerne kan føle seg trygge når de bruker tjenesten.

Brukervennlighet

C-date er en datingside som er enkel å bruke og navigere. Nettsiden har et minimalistisk design og en intuitiv brukergrensesnitt. Registreringen er rask og enkel, og det tar bare noen få minutter å opprette en konto.

Brukere kan enkelt søke etter potensielle partnere ved å bruke filtreringssystemet. De kan også bruke søkefunksjonen til å finne medlemmer basert på geografisk beliggenhet, alder, seksuelle preferanser og mer.

C-date har også en mobilapp som er tilgjengelig for både iOS og Android. Appen har de samme funksjonene som nettsiden, og brukerne kan enkelt logge inn og bruke tjenesten fra hvor som helst og når som helst.

En annen funksjon som brukerne vil sette pris på, er at C-date har en diskret betalingsmetode. Betalingen vil vises som “C-date” på kredittkortregningen for å beskytte brukernes personvern.

Alt i alt er C-date en brukervennlig datingside som er enkel å bruke og navigere, med mange funksjoner som gjør det enkelt for brukerne å finne potensielle partnere.

Fordeler og ulemper

C-Date er en datingside som har blitt populær for de som ønsker uforpliktende dating. Her er noen fordeler og ulemper med denne datingsiden.

Fordeler

 • Kønsfordeling: C-Date har en jevn kjønnsfordeling, som gjør det lettere å finne en match.
 • Fleksible søkealternativer: Du kan søke etter en match basert på alder, geografisk område og preferanser.
 • Mange medlemmer: C-Date har mange medlemmer over hele verden, noe som øker sjansen for å finne en match.
 • Mobilvennlig: C-Date har en mobilapp som gir deg tilgang til alle funksjonene på datingsiden når du er på farten.

Ulemper

 • Mange falske profiler: Dessverre er det mange falske profiler på C-Date, noe som kan gjøre det vanskelig å finne en ekte match.
 • Kan bli dyrt: C-Date kan bli dyrt hvis du vil ha tilgang til alle funksjonene på datingsiden.
 • Ingen gratis prøveperiode: C-Date tilbyr ikke en gratis prøveperiode, så du må betale for å teste ut datingsiden.

Alt i alt er C-Date en god datingside for de som ønsker uforpliktende dating. Men hvis du er på utkikk etter noe mer seriøst, kan det være lurt å prøve en annen datingside som Match eller Academic Singles.

Pris og betalingsmetoder

C-Date tilbyr et gratis medlemskap, men for å få tilgang til alle funksjoner på plattformen, må man betale for et premiummedlemskap. Prisen for premiummedlemskapet varierer avhengig av lengden på abonnementet og betalingsmetoden som velges.

For et abonnement på en måned, er prisen kr 449,- per måned. For et abonnement på tre måneder, er prisen kr 299,- per måned. For et abonnement på seks måneder, er prisen kr 249,- per måned. Jo lengre abonnement man velger, jo billigere blir prisen per måned.

Når det gjelder betalingsmetoder, kan man betale med kredittkort, PayPal eller bankoverføring. Det er verdt å merke seg at hvis man velger å betale med bankoverføring, kan det ta opptil 5 dager før betalingen blir registrert og man får tilgang til premiumfunksjonene på plattformen.

Det er også verdt å merke seg at C-Date opererer med en automatisk fornyelse av abonnementet. Dette betyr at hvis man ikke avslutter abonnementet før det utløper, vil det automatisk bli fornyet for samme lengde som det opprinnelige abonnementet. For å unngå uønskede fornyelser, er det viktig å avslutte abonnementet i god tid før det utløper.

Konklusjon

C-date er en datingside som er spesielt populær blant kvinner og menn som er ute etter uforpliktende forhold og erotiske eventyr. Nettstedet tilbyr en diskret møteplass hvor mennesker med samme seksuelle preferanser kan komme i kontakt.

C-date er en trygg og seriøs aktør man kan stole på. Ikke nok med gratis medlemskap, men man har også valget om å være anonym. Dette gjør at man kan være mer åpen og ærlig om sine ønsker og behov.

Det er verdt å merke seg at noen anmeldelser på Trustpilot har kritisert C-date for å være svindel. Det er imidlertid viktig å huske på at slike anmeldelser ikke nødvendigvis representerer den generelle oppfatningen av tjenesten, og at det kan være mange ulike årsaker til at noen har hatt en dårlig opplevelse.

Alt i alt kan man si at C-date er en bra datingside for de som er ute etter uforpliktende forhold og erotiske eventyr. Det er enkelt å registrere seg, og man kan være sikker på at man kommer i kontakt med likesinnede.

Sammenlign C-Date mot andre datingsider

Datingside

Tilgang

Funksjoner

Brukere i Norge

EliteSingles

Gratis, tilbyr betalte funksjoner

Chat og bilder

120.000 medlemmer

Academic Singles

Gratis, tilbyr betalte funksjoner

Chat og bilder

110.000 medlemmer

Match.com

Gratis, tilbyr betalte funksjoner

Chat, bilder og video

300.000 medlemmer

C-Date

Delvis gratis, mye koster

Chat og bilder

Ukjent*

Møteplassen

Mye gratis, mer synlighet koster

Kun chat

130.000 medlemmer

Singles50

Registrering er gratis, men annet koster

Kun chat

56.000 medlemmer

Tinder

Mye er gratis, men mer synlighet koster deg penger

Chat og bilder

Over 500.000 brukere i Norge

Happn

Samme som Tinder, mer synlighet vil koste - Men ellers gratis

Chat og bilder

Over 60.000 brukere i Norge

Badoo

Får gjort mye med gratis konto - Men tilbyr mer synlighet ved betaling

Chat, bilder og livestream

300.000 (Pluss/Minus) medlemmer i Norge