KristenDate Test: (Priser, omtaler, funksjoner og mer)

KristenDate er en norsk datingside som er spesielt utviklet for kristne som ønsker å finne en partner med samme tro og verdier. Men er dette virkelig en god datingside? I denne artikkelen vil vi se nærmere på Kristendate test – priser, omtaler, funksjoner og mye mer!

Først av alt, la oss se på priser. KristenDate tilbyr gratis registrering, men for å få tilgang til alle funksjonene må man kjøpe et abonnement. Prisene varierer avhengig av lengden på abonnementet, men de er relativt rimelige sammenlignet med andre datingsider. Det er også mulig å kjøpe ekstra funksjoner som for eksempel å kunne se hvem som har besøkt profilen din eller å kunne sende meldinger til andre medlemmer uten å være et betalende medlem.

KristenDate

4.0 av 5

Vår vurdering: KristenDate er en dansk datingside for kristne som er enkel å bruke og rimelig. Selv om den mangler et VIP-alternativ og har færre medlemmer enn globale sider, liker mange brukervennligheten og det at alle har tilgang til alle funksjoner. Noen brukere er skuffet over å møte ikke-kristne der, men generelt er tilbakemeldingene positive, spesielt for de som setter pris på kristne verdier når de dater.

KristenDate er gratis – Men mange funksjoner koster penger

Fordeler

 • Siden har høy troverdighet
 • Tilbyr gratis periode
 • Lange åpningstider på support

Ulemper

 • Mange funksjoner koster penger
 • Tidskrevende registrerings prosess

Annonselenke

Når det gjelder omtaler, har KristenDate fått en god del positive tilbakemeldinger fra brukere som har funnet kjærligheten gjennom siden. Mange roser også brukervennligheten og det faktum at det er en kristen datingside som er spesielt tilpasset deres behov. På den annen side har noen kritisert at det kan være vanskelig å finne aktive medlemmer i enkelte områder, og at det kan være begrenset med funksjoner sammenlignet med andre datingsider.

ANBEFALT DATINGSIDE

Har du prøvd Spotgee.com?

Spotgee tilbyr nå en gratis periode som lar deg prøve ut tjenesten helt gratis. 9 av 10 som prøver tjenesten forteller at de er fornøyde!

Hva Er KristenDate?

KristenDate er en norsk datingtjeneste som ble etablert i 2009. Denne datingsiden har som mål å hjelpe kristne mennesker med å finne en partner som deler deres tro og verdier. Plattformen har vokst i popularitet over tid og har fått omtale i ulike medier, inkludert både radio og TV.

Historie

KristenDate ble etablert i 2009 av Erlend Wahlstrøm. Han ønsket å lage en datingside som var spesielt tilpasset kristne mennesker som ønsket å finne en partner med samme tro og verdier. Plattformen har siden den gang vokst i popularitet og har nå mange fornøyde brukere.

Målgruppe

KristenDate er spesielt tilpasset kristne mennesker som ønsker å finne en partner med samme tro og verdier. Plattformen har en jevn kjønnsfordeling og mange aktive brukere. De som bruker KristenDate er som regel seriøse når det kommer til å finne en partner, og søker etter et langvarig forhold.

Plattformen er også tilpasset de som ønsker å finne venner eller bare å chatte med andre kristne mennesker. Det er med andre ord noe for alle på KristenDate, enten man er på utkikk etter en partner eller bare ønsker å utvide sitt kristne nettverk.

KristenDate tilbyr en rekke funksjoner som gjør det enkelt å finne en passende partner. Dette inkluderer blant annet et avansert søkeverktøy, muligheten til å se hvem som har besøkt profilen din, og en chat-funksjon som gjør det enkelt å kommunisere med andre brukere.

Alt i alt er KristenDate en god datingside for kristne mennesker som ønsker å finne en partner med samme tro og verdier. Plattformen har mange aktive brukere og tilbyr en rekke funksjoner som gjør det enkelt å finne en passende partner.

Hva koster medlemskap?

KristenDate er en kristen datingtjeneste som tilbyr et enkelt medlemskap til en rimelig pris. Her er en oversikt over priser og betalingsmetoder på KristenDate.

Medlemskapsalternativer

På KristenDate er det kun ett type medlemskap tilgjengelig. Dette medlemskapet koster kun kr 49,- per måned. Det er ingen bindingstid, og medlemskapet kan når som helst avsluttes.

Som medlem på KristenDate får man tilgang til alle funksjoner på nettstedet. Dette inkluderer å opprette en profil, søke etter andre medlemmer, sende meldinger og delta i forumet. Det er også mulig å blokkere andre medlemmer og rapportere uønsket oppførsel.

Betalingsmetoder

KristenDate tilbyr flere betalingsmetoder for medlemskapet. Man kan betale med Visa eller Mastercard, eller man kan velge å betale med faktura. Ved fakturabetaling vil man motta en faktura i posten med betalingsinformasjon.

Det er også mulig å betale med Vipps. Dette er en enkel og sikker betalingsmetode som er tilgjengelig for alle som har Vipps-appen. For å betale med Vipps, må man følge instruksjonene som vises på skjermen.

KristenDate tar personvern og sikkerhet på alvor. Alle betalinger skjer via en sikker betalingsportal, og all personlig informasjon blir behandlet konfidensielt.

Disse funksjonene finner du på KristenDate tjenesten

KristenDate er en datingside som har som mål å hjelpe kristne mennesker med å finne en partner som deler deres tro og verdier. Her er noen av funksjonene som tilbys på denne datingplattformen.

Søkealternativer

KristenDate tilbyr et bredt utvalg av søkealternativer som gjør det enkelt å finne en passende match. Brukere kan søke etter potensielle partnere basert på alder, kjønn, geografisk beliggenhet og andre kriterier. Det er også mulig å søke etter brukere som har spesifikke interesser eller hobbyer.

Kommunikasjonsmetoder

På KristenDate kan brukere kommunisere med hverandre ved hjelp av forskjellige verktøy. Plattformen tilbyr en chat-funksjon som gjør det mulig å kommunisere i sanntid med andre brukere. Det er også mulig å sende meldinger til andre brukere og å legge til favoritter for å enkelt finne dem senere.

Sikkerhetsfunksjoner

KristenDate tar sikkerhet på alvor og tilbyr en rekke sikkerhetsfunksjoner for å beskytte brukernes personlige informasjon. Plattformen tilbyr blant annet to-faktor-autentisering og muligheten til å rapportere brukere som ikke følger retningslinjene. Det er også mulig å blokkere andre brukere for å unngå uønskede meldinger eller kontakt.

KristenDate tilbyr en rekke funksjoner som gjør det enkelt for kristne mennesker å finne en passende partner. Med et bredt utvalg av søkealternativer, kommunikasjonsmetoder og sikkerhetsfunksjoner, er dette en datingside som er verdt å vurdere for de som søker etter en partner som deler deres tro og verdier.

Dagens profil

Dagens profil på KristenDate er en funksjon på nettstedet som presenterer en ny bruker hver dag. Målet er å gi medlemmene på KristenDate en mulighet til å bli kjent med nye mennesker og øke sjansene for å finne en potensiell partner som deler deres kristne tro og verdier. Hver dag presenterer nettstedet en ny profil med informasjon om brukeren, inkludert alder, bosted, interesser og hva de ser etter i en partner. Dette gir medlemmene en mulighet til å lære mer om andre kristne singler og potensielt finne en match som passer for dem.

Hva sier KristenDate sine egne kundero m tjenesten?

KristenDate har fått mange anmeldelser fra brukere som har prøvd tjenesten. Her er noen positive og negative omtaler fra brukere:

Positive omtaler

Mange brukere har skrevet positive omtaler om KristenDate. De fleste brukerne er kristne og søker etter en partner som deler deres tro og verdier. En bruker skriver at hun fant sin nåværende partner på KristenDate og at de har vært sammen i flere år nå. En annen bruker skriver at hun hadde prøvd flere andre datingsider før hun fant KristenDate og at hun er veldig fornøyd med tjenesten.

En annen positiv omtale er at KristenDate har en jevn kjønnsfordeling og at det er mange aktive brukere på tjenesten. Dette gjør det lettere å finne en partner som passer godt sammen med deg.

Negative omtaler

Selv om de fleste anmeldelsene er positive, er det også noen brukere som har skrevet negative omtaler om KristenDate. En bruker skriver at han synes tjenesten er for dyr og at han ikke har hatt noen suksess med å finne en partner på tjenesten. En annen bruker skriver at han opplevde at mange av profilene på tjenesten ikke var aktive og at han derfor ikke fikk noen svar på meldingene sine.

Det er også noen brukere som har klaget på at tjenesten har for mange falske profiler og at det er vanskelig å skille mellom ekte og falske profiler. Dette kan gjøre det vanskeligere å finne en ekte partner på tjenesten.

Til tross for noen negative omtaler, er det mange brukere som har hatt en positiv opplevelse med KristenDate og som har funnet en partner gjennom tjenesten.

Er KristenDate en god datingside?

KristenDate er en norsk datingside som ble etablert i 2009. Det er en populær plattform for kristne som leter etter kjærlighet og vennskap med noen som deler deres tro og verdier. Men er KristenDate en god datingside? La oss ta en nærmere titt på fordeler og ulemper ved denne tjenesten.

Fordeler og ulemper

Fordeler

 • KristenDate har en jevn kjønnsfordeling og mange aktive brukere som gjør det lettere å finne en match.
 • Det er enkelt å registrere seg og opprette en profil på KristenDate.
 • KristenDate gir deg muligheten til å søke etter matches basert på geografisk plassering, alder, utseende og interesser.
 • Det er en gratisversjon av KristenDate tilgjengelig som gir deg muligheten til å teste ut tjenesten før du bestemmer deg for å oppgradere til premium.
 • Det er enkelt å kommunisere med andre brukere gjennom meldinger eller chat.

Ulemper

 • Premiummedlemskapet kan være dyrt sammenlignet med andre datingsider.
 • Det kan være vanskelig å finne matches hvis du bor i en mindre by eller landsbygd.
 • Noen brukere kan være inaktive eller falske profiler, men dette er et problem som finnes på alle datingsider.

Konklusjon

KristenDate er en god datingside for kristne som leter etter en match som deler deres tro og verdier. Det er en enkel og effektiv måte å møte nye mennesker på, og det er mange aktive brukere på plattformen. Selv om det kan være noen ulemper, er fordelene med KristenDate betydelige. Hvis du er kristen og leter etter kjærlighet eller vennskap, kan KristenDate være verdt å sjekke ut.

KristenDate VS andre kjente datingsider

Datingside

Tilgang

Funksjoner

Brukere i Norge

EliteSingles

Gratis, tilbyr betalte funksjoner

Chat og bilder

120.000 medlemmer

Academic Singles

Gratis, tilbyr betalte funksjoner

Chat og bilder

110.000 medlemmer

Match.com

Gratis, tilbyr betalte funksjoner

Chat, bilder og video

300.000 medlemmer

C-Date

Delvis gratis, mye koster

Chat og bilder

Ukjent*

Møteplassen

Mye gratis, mer synlighet koster

Kun chat

130.000 medlemmer

Singles50

Registrering er gratis, men annet koster

Kun chat

56.000 medlemmer

Tinder

Mye er gratis, men mer synlighet koster deg penger

Chat og bilder

Over 500.000 brukere i Norge

Happn

Samme som Tinder, mer synlighet vil koste - Men ellers gratis

Chat og bilder

Over 60.000 brukere i Norge

Badoo

Får gjort mye med gratis konto - Men tilbyr mer synlighet ved betaling

Chat, bilder og livestream

300.000 (Pluss/Minus) medlemmer i Norge