Hvordan blokkerer jeg mail fra datingsider?

Hvis du har brukt en datingside, er det sannsynlig at du har mottatt e-poster fra dem. Disse e-postene kan være nyttige, men noen ganger kan de være irriterende eller til og med uønsket. Hvis du vil blokkere e-poster fra datingsider, kan du følge noen enkle trinn.

Først er det viktig å forstå hva slags e-poster du kan forvente å motta fra datingsider. Noen vanlige typer inkluderer:

 • Bekreftelsesmeldinger for kontoen din
 • Meldinger om nye kamper eller meldinger fra andre brukere
 • Nyhetsbrev eller markedsføringsmeldinger fra datingsiden

De fleste datingsider lar deg velge hvilke typer e-poster du vil motta, så du kan vurdere å justere innstillingene dine for å redusere antall e-poster du mottar.

Hvis du likevel vil blokkere e-poster fra datingsider, kan du følge disse trinnene:

 1. Åpne en e-post fra datingsiden du vil blokkere.
 2. Finn knappen eller lenken som sier “Blokker” eller “Avmeld”.
 3. Klikk på knappen eller lenken og følg instruksjonene for å bekrefte at du vil blokkere e-poster fra denne avsenderen.

Det er viktig å merke seg at hvis du blokkerer e-poster fra en datingside, kan du gå glipp av viktig informasjon om kontoen din eller meldinger fra andre brukere. Sørg for å vurdere nøye om du virkelig vil blokkere e-poster fra datingsiden før du tar denne avgjørelsen.

Identifisere uønskede e-poster

Å motta uønskede e-poster fra datingsider kan være irriterende og tidkrevende. Heldigvis kan du blokkere disse e-postene og hindre dem i å nå innboksen din. Men før du kan blokkere dem, må du først identifisere dem.

Her er noen tips for å identifisere uønskede e-poster fra datingsider:

 • Sjekk avsenderen: Sjekk avsenderens navn og e-postadresse. Hvis det er fra en datingside du ikke har registrert deg på eller ikke er interessert i, kan du trygt anta at det er en uønsket e-post.
 • Sjekk emnefeltet: Emnefeltet kan gi en god indikasjon på om e-posten er uønsket. Hvis det inneholder ord som “gratis”, “tilbud”, “rabatt” eller “kampanje”, kan det være en uønsket e-post.
 • Sjekk innholdet: Innholdet i e-posten kan også gi en indikasjon på om det er uønsket. Hvis det inneholder tilbud om gratis prøveperiode på en datingside eller oppfordrer deg til å klikke på en lenke for å registrere deg, kan det være en uønsket e-post.

Når du har identifisert uønskede e-poster fra datingsider, kan du blokkere dem for å hindre dem i å nå innboksen din. Se her for en guide om hvordan du kan blokkere e-poster i Gmail. Hvis du bruker Outlook, kan du se her for en guide om hvordan du kan blokkere en e-postavsender.

ANBEFALT DATINGSIDE

Har du prøvd Spotgee.com?

Spotgee tilbyr nå en gratis periode som lar deg prøve ut tjenesten helt gratis. 9 av 10 som prøver tjenesten forteller at de er fornøyde!

Bruke e-postinnstillingene

Hvis du vil blokkere e-post fra datingsider, kan du bruke e-postinnstillingene dine til å endre spamfilteret og blokkere spesifikke avsendere.

Endre Spamfilter

De fleste e-postleverandører har spamfilter som automatisk flytter uønsket e-post til en egen mappe. Hvis du ikke allerede har aktivert spamfilteret, kan du gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Logg inn på e-postkontoen din.
 2. Gå til innstillinger eller alternativer.
 3. Finn spamfilterinnstillingene og aktiver dem.
 4. Velg nivået på spamfilteret ditt. Hvis du velger et høyt nivå, vil flere e-poster bli filtrert ut som spam.

Blokker Spesifikke Avsendere

Hvis du mottar uønsket e-post fra en bestemt datingside eller avsender, kan du blokkere dem ved å følge disse trinnene:

Gmail

 1. Åpne en e-post fra avsenderen du vil blokkere.
 2. Klikk på merknappen (tre vertikale prikker) øverst til høyre i e-posten.
 3. Velg “Blokker avsender” fra rullegardinmenyen.
 4. Bekreft at du vil blokkere avsenderen.

Outlook.com

 1. Åpne en e-post fra avsenderen du vil blokkere.
 2. Klikk på “Søppelpost” øverst i e-posten.
 3. Velg “Blokker” fra rullegardinmenyen.
 4. Bekreft at du vil blokkere avsenderen.

Yahoo Mail

 1. Åpne en e-post fra avsenderen du vil blokkere.
 2. Klikk på “Mer” øverst i e-posten.
 3. Velg “Blokker avsender” fra rullegardinmenyen.
 4. Bekreft at du vil blokkere avsenderen.

Husk at blokkering av en avsender vil hindre at du mottar e-post fra dem i fremtiden. Hvis du vil avslutte abonnementet på en datingside, kan du også gjøre det ved å følge instruksjonene i e-postene du mottar fra dem.

Bruke tredjeparts e-post blokkeringstjenester

Hvis du fortsatt mottar e-post fra datingsider etter å ha prøvd de tidligere metodene, kan du vurdere å bruke tredjeparts e-post blokkeringstjenester. Disse tjenestene kan være nyttige hvis du ønsker å blokkere e-post fra en bestemt avsender eller domene.

En av de mest populære tredjeparts e-post blokkeringstjenestene er Block Sender. Block Sender lar deg blokkere e-post fra bestemte avsendere eller domener, og sender automatisk e-post fra disse avsenderne til søppelpostmappen. Du kan også bruke Block Sender til å planlegge når du vil blokkere e-post fra bestemte avsendere.

En annen populær tredjeparts e-post blokkeringstjeneste er Mailwasher. Mailwasher lar deg se en liste over alle e-postene som er i innboksen din før du laster dem ned til datamaskinen din. Du kan bruke Mailwasher til å blokkere e-post fra bestemte avsendere eller domener, og sender automatisk e-post fra disse avsenderne til søppelpostmappen.

Det er viktig å merke seg at tredjeparts e-post blokkeringstjenester kan ha begrensninger når det gjelder antall e-postadresser du kan blokkere eller antall e-poster du kan motta. Sørg for å sjekke vilkårene og betingelsene for tjenesten du velger før du registrerer deg.

Å bruke tredjeparts e-post blokkeringstjenester kan være en effektiv måte å blokkere e-post fra datingsider og andre uønskede avsendere. Husk å sjekke vilkårene og betingelsene for tjenesten du velger, og bruk den som passer best for dine behov.