Alternativer til Tinder: De beste dating-appene i 2023

Funker ikke Tinder for deg? La oss se på alternativer

Tinder er en av de mest populære datingappene i verden, men det betyr ikke at den passer for alle. Hvis du leter etter noe annet enn det Tinder tilbyr, kan det være lurt å se på noen av alternativene som finnes der ute.

Bumble

Bumble er en datingapp som fungerer på samme måte som Tinder, men med en viktig forskjell: Kvinner må ta det første skrittet. Dette gjør appen til et flott alternativ for de som ønsker å unngå meldinger fra uønskede beilere.

Happn

Happn er en annen datingapp som fungerer på en lignende måte som Tinder, men med en viktig forskjell: Appen viser deg personer du har krysset veier med i virkeligheten. Dette gjør det lettere å finne personer som er i nærheten, og som du kanskje allerede har noe til felles med.

C-date

C-date er en datingside som er spesielt rettet mot de som leter etter uforpliktende sex. Hvis du ikke er interessert i å finne en seriøs partner, kan C-date være et godt alternativ.

Victoria Milan

Victoria Milan er en annen datingside som er rettet mot de som leter etter uforpliktende sex. Hvis du er i et forhold og leter etter en affære, kan Victoria Milan være et godt alternativ.

Match.no

Match.no er en datingside som tilbyr en mer omfattende tjeneste enn Tinder. Hvis du leter etter noe mer seriøst enn en tilfeldig flørt, kan Match.no være et godt alternativ.

Det finnes mange alternativer til Tinder der ute, og det er verdt å ta seg tid til å undersøke dem for å finne den rette appen eller datingsiden for deg.

Spotgee.com

Spotgee.com er en av de mest populære hookup-nettstedene i 2023. Det er en plattform som kobler sammen mennesker som ønsker å ha uforpliktende sex. Med enkle og intuitive funksjoner, kan brukere enkelt finne en match og ha en one-night stand.

ANBEFALT DATINGSIDE

Har du prøvd Spotgee.com?

Spotgee tilbyr nå en gratis periode som lar deg prøve ut tjenesten helt gratis. 9 av 10 som prøver tjenesten forteller at de er fornøyde!

Prøv ut Spotgee.com her

En av funksjonene som skiller Spotgee.com fra andre hookup-nettsteder er muligheten til å filtrere etter preferanser. Brukere kan velge å filtrere etter alder, kjønn, seksuell orientering, og geografisk plassering. Dette gjør det enklere å finne en match som passer til deres ønsker og behov.

Spotgee.com har også en streng verifiseringsprosess for å sikre at alle profiler er ekte. Dette gir brukere trygghet og tillit til at de ikke blir lurt av falske profiler. Plattformen tilbyr også en chat-funksjon som lar brukere kommunisere før de møtes. Dette gir brukerne muligheten til å bli kjent med hverandre før de tar beslutningen om å møtes.

Selv om Spotgee.com er en hookup-plattform, er det viktig å huske på å være trygg når man møter noen fra nettet. Det er alltid en risiko involvert når man møter noen for første gang, og det er viktig å ta nødvendige forholdsregler for å beskytte seg selv.

EliteSingles

EliteSingles er en av de mest populære alternativene til Tinder. Mens Tinder er kjent for å være en app for tilfeldig dating, er EliteSingles mer rettet mot seriøse forhold.

Les mer om EliteSingles her!

En av de største forskjellene mellom EliteSingles og Tinder er at EliteSingles krever at brukerne betaler for å kunne sende meldinger. Dette betyr at det er færre falske profiler og mindre spam.

En annen fordel med EliteSingles er at det er en mer selektiv app. Det er en mer omfattende registreringsprosess som krever at brukerne svarer på en rekke spørsmål om deres interesser, personlighet og preferanser. Dette gjør det lettere å finne potensielle partnere som passer til ens ønsker og behov.

EliteSingles har også en høyere andel av brukere som er over 30 år og som er ute etter seriøse forhold. Dette gjør appen til et godt alternativ for de som er ute etter langvarige forhold og som ønsker å finne noen som er på samme bølgelengde.

EliteSinglesTinder
Krever betaling for å sende meldingerGratis å bruke
Selektiv registreringsprosessEnkel registreringsprosess
Høyere andel av brukere over 30 årHøyere andel av brukere under 35 år
Retter seg mot seriøse forholdRetter seg mot tilfeldig dating

Overall, EliteSingles er et godt alternativ for de som er ute etter seriøse forhold og som ønsker en mer selektiv app med færre falske profiler og mindre spam.

Happn

Happn er en dating-app som bruker geolokasjonsdata for å koble sammen personer som har krysset veier i virkeligheten. Dette gir en unik og spennende tilnærming til dating, og kan være et godt alternativ til Tinder for de som ønsker å møte mennesker i nærheten.

Les mer om Happn appen her!

Happn har en enkel og intuitiv brukergrensesnitt som gjør det enkelt å finne potensielle kamper. Appen viser brukere som har krysset veier med deg på et kart, og gir deg muligheten til å like eller avvise dem. Hvis begge brukerne liker hverandre, kan de begynne å chatte og bli kjent.

En av fordelene med Happn er at det er mindre overfylt enn Tinder, noe som betyr at det kan være lettere å få oppmerksomhet fra andre brukere. I tillegg kan det være mindre overveldende å håndtere færre kamper.

Happn er tilgjengelig på både iOS og Android og kan lastes ned gratis. Appen tilbyr også noen premium-funksjoner, som å se hvem som har likt profilen din og sende “hallo” til en annen bruker uten å vente på at de liker deg tilbake.

Match.com

Match.com er en av de mest populære datingtjenestene i verden. Tjenesten ble lansert i 1995 og har siden den gang hjulpet millioner av mennesker med å finne kjærligheten. Match.com har et stort antall brukere over hele verden, og det er enkelt å finne noen som passer til ens preferanser.

Match.com er kjent for å tilby en grundig og detaljert profiloppretting, noe som gjør det lettere for brukerne å finne en match som passer til deres interesser og preferanser. Tjenesten tilbyr også et bredt spekter av funksjoner som gjør det enkelt å kommunisere med potensielle matcher.

En av de beste funksjonene på Match.com er deres avanserte søkeverktøy. Disse verktøyene gjør det mulig for brukerne å søke etter potensielle matcher basert på en rekke kriterier, inkludert alder, geografisk beliggenhet, interesser og mer.

Match.com tilbyr også en rekke sikkerhetsfunksjoner for å beskytte brukerne mot svindel og andre farer på nettet. Tjenesten har en omfattende sikkerhetspolicy og arbeider kontinuerlig med å forbedre sikkerheten for brukerne.

Alt i alt er Match.com en av de beste alternativene til Tinder for de som er ute etter et seriøst forhold. Med sitt store brukerbase og omfattende funksjoner, er det enkelt å finne noen som passer til ens preferanser og interesser.

Singles50

Singles50 er en datingside som er spesielt designet for single over 50 år. Det er et flott alternativ for de som ønsker å finne seriøse forhold og ikke bare tilfeldige hookups.

Singles50 har en omfattende personlighetstest som hjelper med å matche deg med potensielle partnere. Testen tar hensyn til faktorer som personlighet, verdier og interesser. Dette er en flott funksjon for de som ønsker å finne noen som passer perfekt til deres personlighet og livsstil.

Singles50 tilbyr også en gratis konto som gir deg muligheten til å utforske nettstedet og se om det er riktig for deg. Hvis du bestemmer deg for å oppgradere til en betalt konto, vil du kunne sende og motta meldinger og se bilder av andre medlemmer.

Alt i alt er Singles50 et flott alternativ for de som ønsker å finne seriøse forhold med likesinnede mennesker over 50 år.

C-Date

C-Date er en av de beste alternativene til Tinder for å finne uforpliktende forhold eller tilfeldige møter. Denne datingsiden har en stor brukerbase og er tilgjengelig i mange land, inkludert Norge.

C-Date er en betalt tjeneste, men den tilbyr en gratis prøveperiode på tre dager, slik at brukerne kan teste ut nettstedet før de bestemmer seg for å betale for tjenesten. Dette er en fin funksjon som gjør at brukerne kan få en følelse av nettstedet før de forplikter seg til et betalt abonnement.

C-Date har også en mobilapp som er tilgjengelig for både iOS og Android-enheter. Appen er enkel å bruke og har alle funksjonene som er tilgjengelige på nettstedet.

På C-Date kan brukerne opprette en profil og søke etter andre brukere basert på deres preferanser og interesser. Det er også mulig å chatte med andre brukere og planlegge møter via nettstedet eller appen.

Totalt sett er C-Date en flott datingside for de som er ute etter uforpliktende forhold eller tilfeldige møter. Det er en betalt tjeneste, men det tilbyr en gratis prøveperiode og har en mobilapp som gjør det enkelt å bruke nettstedet når som helst og hvor som helst.