12 datingtips for Tinder suksess – Slik får du flere matcher og bedre samtaler

Tinder har blitt en av de mest populære datingappene i verden, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Med millioner av brukere over hele verden, kan du enkelt finne noen som er interessert i deg og som du kan ha det gøy med. Men selv om det er enkelt å bruke Tinder, betyr det ikke nødvendigvis at det er enkelt å lykkes på plattformen.

For å hjelpe deg med å lykkes på Tinder, har vi satt sammen en liste over 12 datingtips som vil hjelpe deg med å få flere kamper og planlegge flere vellykkede dater. Disse tipsene inkluderer alt fra å velge de riktige bildene til å ha en god samtale og planlegge en flott første date. Hvis du følger disse tipsene, vil du øke sjansene dine for å finne den rette personen på Tinder.

Det første tipset er å velge de riktige bildene. Bilder er en av de viktigste faktorene når det gjelder å få kamper på Tinder, så det er viktig å velge bilder som viser deg fra din beste side. Det andre tipset er å ha en god samtale. Når du har fått en match, er det viktig å ha en god samtale for å holde interessen oppe og få dem til å ønske å møte deg. Det tredje tipset er å planlegge en flott første date. Når du har fått en match og hatt en god samtale, er det på tide å planlegge en flott første date som vil få dem til å ønske å se deg igjen.

Sjekk også ut videoen under som viser deg andre gode tips du kan bruke for og doble antall matcher du får på Tinder!

Slik funker Tinder

Tinder er en av de mest populære datingappene i dag. Det er en app som lar brukerne se på bilder av andre brukere og velge om de vil like eller avvise dem. Hvis to personer liker hverandre, kan de chatte og kanskje til og med møtes i virkeligheten.

Det er viktig å forstå hvordan Tinder fungerer for å få suksess på plattformen. Først og fremst må man lage en god profil. Profilen bør ha minst ett bilde og en kort beskrivelse av deg selv. Det er viktig å velge et bilde som viser deg fra din beste side og som er av god kvalitet. En god beskrivelse bør være kortfattet og gi en idé om hva slags person du er.

Når man har laget en god profil, kan man begynne å sveipe. Man sveiper til høyre hvis man liker noen og til venstre hvis man ikke er interessert. Det er viktig å være selektiv når man sveiper, og ikke sveipe på alle som dukker opp. Det er bedre å fokusere på de som virkelig interesserer deg.

Når man har matchet med noen, er det viktig å sende en god åpningsmelding. En god åpningsmelding bør være personlig og interessant. Man bør også unngå å sende en generisk melding som “Hei, hvordan går det?”.

Til slutt er det viktig å huske på at Tinder er en app for å møte nye mennesker. Det er viktig å være åpen og positiv når man snakker med andre brukere. Man bør også være tålmodig og ikke forvente å finne den rette med en gang. Tinder er en app som tar tid og krever litt arbeid, men hvis man tar seg tid til å forstå plattformen, kan man ha stor suksess.

De forskjellige Tinder-pakkene

Tinder tilbyr tre ulike abonnementspakker for brukere som ønsker å dra nytte av ytterligere funksjoner og fordeler: Tinder Plus, Tinder Gold og Tinder Platinum. Her er en kort beskrivelse av hver pakke, kostnadene i Norge, og fordelene de gir:

 1. Tinder Plus (NOK 13.49/1 mnd, NOK 40.50/6 mnd, NOK 54.00/12 mnd):
  • Skjuler annonser, ubegrenset høyre-sveip, angre-sveip, og Tinder Passport for å matche i ulike områder.
 2. Tinder Gold (NOK 22.49/1 mnd, NOK 67.50/6 mnd, NOK 90.00/12 mnd):
  • Alle Plus-fordelene, se hvem som liker deg, 10 Top Picks per dag, og en gratis Boost hver måned for økt synlighet​.
 3. Tinder Platinum (NOK 26.99/1 mnd, NOK 81.00/6 mnd, NOK 108.00/12 mnd):
  • Alle Gold-fordelene, prioriterer likerklikk, send meldinger før matching, og se alle du har likt den siste uken​.

Verdien av pakkene avhenger av din bruk av Tinder. For aktive brukere eller reisende kan Plus eller Gold være gode valg. For de som søker seriøse forhold og ønsker alle fordeler, kan Platinum være bedre, selv om noen mener at Platinum kun er verdt det for de unike funksjonene det tilbyr​.

Lag en god profil

For å lykkes på Tinder, må man ha en tiltrekkende profil. Her er noen tips for å opprette en profil som vil skille seg ut fra mengden.

Slik velger du gode bilder

Det første inntrykket er viktig, og bildene man velger kan være avgjørende for om man får en match eller ikke. Det er viktig å velge bilder som viser en fra sin beste side, men samtidig ikke overdrive med bilderedigering eller filtrering.

Her er noen tips for å velge de riktige bildene:

 • Velg bilder som viser en i forskjellige situasjoner og settinger.
 • Bruk bilder som viser en fra hode til tå.
 • Unngå gruppebilder eller bilder med andre mennesker som kan forvirre eller distrahere.
 • Velg bilder med god belysning og god kvalitet.

Du trenger en bio som skiller seg ut

En god bio kan være avgjørende for å få en match. Det er viktig å skrive en kort og fristende bio som vil vekke interessen til potensielle matcher.

Her er noen tips for å skrive en god bio:

 • Skriv noe som beskriver personligheten og interessene dine.
 • Vær positiv og unngå negative eller nedlatende kommentarer.
 • Unngå å skrive for mye eller for lite. En kort og konsis bio er ofte bedre enn en lang og detaljert en.
 • Legg til en spøk eller et morsomt faktum for å vise personligheten din.

Med disse tipsene kan man opprette en tiltrekkende profil som vil øke sjansene for å få en match på Tinder.

Slik kommuniserer du på en bedre måte

Å kommunisere godt er en nøkkel til suksess på Tinder. Her er noen effektive kommunikasjonsteknikker som kan hjelpe deg med å starte og opprettholde en samtale med din match.

Start samtalen på denne måten

Når du har fått en match på Tinder, er det viktig å starte samtalen på en interessant måte. En god åpningsreplikk kan være alt som skal til for å få samtalen i gang og skape interesse hos matchen din. Her er noen tips til å starte en samtale på Tinder:

 • Les profilen til matchen din og bruk informasjonen du finner der for å lage en personlig åpningsreplikk. Hvis matchen din for eksempel har et bilde av seg selv på en strand, kan du spørre hvor bildet ble tatt og om han eller hun har noen tips til gode strender å besøke.
 • Vær kreativ og humoristisk. En morsom åpningsreplikk kan være en god måte å skape interesse hos matchen din. Prøv å være original og tenk utenfor boksen.
 • Vær direkte og tydelig. Hvis du ikke har noen god åpningsreplikk, kan du også bare si hei og spørre hvordan matchen din har det.

Slik opprettholder du interessen og spenningen

Når du har startet en samtale på Tinder, er det viktig å opprettholde interessen hos matchen din. Her er noen tips til hvordan du kan gjøre det:

 • Still spørsmål og vis interesse. Hvis du viser interesse for matchen din og stiller spørsmål om hans eller hennes interesser, kan det føre til en mer interessant samtale.
 • Vær positiv og morsom. Hvis du er morsom og positiv, kan det gjøre samtalen mer underholdende og interessant.
 • Ikke vær for pågående. Det er viktig å ikke være for pågående eller flørtete i begynnelsen av samtalen. Hold en balanse mellom å være interessert og å være for påtrengende.

Å kommunisere godt på Tinder kan være en utfordring, men med disse effektive kommunikasjonsteknikkene kan du forbedre sjansene dine for å få en vellykket match.

Alt i boks, hva nå? La oss planlegge en date!

Når man har matchet med noen på Tinder og skal møtes for første gang, kan det være vanskelig å vite hva man skal gjøre og hvor man skal dra. Men med litt planlegging kan man sørge for at daten blir en suksess. Her er noen tips til planlegging av den perfekte daten.

Valg av lokasjon (Restaurant, bar, park o.l)

Det er viktig å velge et sted som passer til begge parters interesser og personlighet. Hvis man begge liker å være utendørs, kan man for eksempel gå på en tur i skogen eller langs stranden. Hvis man begge er interessert i kunst, kan man besøke et galleri eller museum. Det er også viktig å velge et sted som ikke er for støyende eller overfylt, slik at man kan ha en god samtale.

Forbedre seg veldig godt, eller ta det på sparket?

Før daten bør man tenke gjennom hva man vil snakke om og hva man vil gjøre. Det kan være lurt å ha noen samtaleemner i bakhodet, slik at man unngår pinlig stillhet. Man bør også sørge for å kle seg passende til stedet man skal til, og være godt forberedt på eventuelle værforhold. Det kan også være lurt å ha en backup-plan i tilfelle ting ikke går som planlagt.

Med disse tipsene kan man planlegge en perfekt date på Tinder. Ved å velge riktig sted og forberede seg godt, kan man sørge for at daten blir en suksess og at man får lyst til å møtes igjen.

Typiske feil de fleste gjør.. Ja, også du.

Å unngå vanlige feil er en av de beste måtene å øke sjansene for å lykkes på Tinder. Her er noen vanlige feil som kan ødelegge sjansene dine for å finne den rette personen.

Overfladiske samtaler

En vanlig feil som mange gjør på Tinder er å ha overfladiske samtaler som ikke fører til noe. Det er viktig å huske at du prøver å finne noen som du kan ha en dypere forbindelse med, og det er vanskelig å gjøre det hvis du bare snakker om overfladiske ting.

For å unngå dette, bør du prøve å spørre spørsmål som vil hjelpe deg med å lære mer om personen du snakker med. Still spørsmål om deres interesser, hobbyer, og livsmål. Dette vil hjelpe deg med å finne ut om dere har felles interesser og verdier.

For mye prating om seg selv

En annen vanlig feil som mange gjør på Tinder er å prøve å selge seg selv for mye. Det kan være fristende å prøve å imponere noen ved å skryte av deg selv, men det kan også virke arrogant og avskrekkende.

I stedet bør du fokusere på å være ærlig og autentisk. Fortell om dine interesser og lidenskaper på en måte som viser din personlighet og hva som gjør deg unik.

Husk at det er viktig å være deg selv og ikke prøve å være noen andre. Folk vil sette pris på deg for den du er, og det vil øke sjansene for å finne noen som passer godt sammen med deg.

Etter første date, hva nå?

Etter en vellykket første date, er det viktig å følge opp for å sikre at interessen fortsatt er gjensidig. Her er noen tips om hva man skal gjøre etter datoen:

Tekste eller ringe?

Det er viktig å ikke vente for lenge med å sende en oppfølgingstekst etter datoen. Det kan være lurt å vente til dagen etter for å gi den andre personen litt tid til å tenke, men ikke vent for lenge. Send en kort melding som viser at du hadde det hyggelig og at du gjerne vil møtes igjen.

Hva skal man si? Og hva blir det til?

Når du sender teksten, er det viktig å være konkret og tydelig om hva du ønsker. Spør om den andre personen vil møtes igjen, og foreslå en tid og et sted. Hvis du ikke er sikker på hva du vil gjøre, kan du spørre hva den andre personen har lyst til å gjøre. Det er også viktig å være positiv og entusiastisk i teksten for å vise at du er interessert.

Husk at det er viktig å være ærlig og ikke spille spill. Hvis du ikke er interessert i å møtes igjen, er det bedre å si det direkte i stedet for å gi falske håp. Hvis du er interessert, er det viktig å følge opp og gjøre en innsats for å planlegge en ny date.

Vi tror du også vil like..